Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για τις καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

2 Μαρτίου 2017
10:42

 Με το ποσό των 45χιλ. ευρώ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσα από το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες. Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται να διαψεύσει όλους εκείνους που είτε από άγνοια είτε γιατί τους έχει γίνει συνήθεια κατηγόρησαν τη Δημοτική Αρχή ότι ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού δεν εντάχτηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

H σχετική απόφαση.

Ένα σχόλιο

  • Και μόνο το γεγονός ότι έμειναν έξω από την αρχική χρηματοδότηση όλων των δήμων της Δυτικής Μακεδονίας από το πρόγραμμα των θεομηνιών, δείχνει ότι εκεί στον δήμο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ευτυχώς έγινε ντόρος και ξύπνησαν.
    Φυσικά το Υπ. Εσωτερικών δεν μπορούσε να αρνηθεί την επιχορήγηση, δεδομένου ότι οι πιο πολλές χιονοπτώσεις υπήρξαν στην περιοχή μας και ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο των Καμβουνίων.
    Είπαμε όμως οι άνθρωποι και ιδιαίτερα ο δήμαρχος δεν ασχολούνται με την περιοχή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.