Ο Ν. Νικολόπουλος για την καρατόμηση Κασαπίδη, μεταξύ άλλων, αναφέρει, σε δελτίο τύπου:

«Μέσα στο γενικό ξεπούλημα που ζούμε στα χρόνια των μνημονικών παγετώνων είδαμε και αυτό. Οκτώ Έλληνες Ευρωβουλευτές υποτάχθηκαν στα κελεύσματα των ξένων συμφερόντων και συγκεκριμένα του Καναδά. Ένας Σκοπιανός που ελέγχει την παραγωγή του λευκού τυριού στον Καναδά κέρδισε και έχασαν κοντά μισό εκατομμύριο Έλληνες. Επίσης βεβαιωθήκαμε για το πως αντιλαμβάνεται το ρόλο του ο Κυρ. Μητσοτάκης ως  Αρχηγός της Αντιπολίτευσης. Η «φέτα» έδωσε την ευκαιρία να διαβεβαιώσει την αφοσίωσή του στους δυνάστες – δανειστές μας, καρατομώντας έναν έντιμο πατριώτη αγωνιστή βουλευτή το Γιώργο Κασαπίδη.

Δυστυχώς στον αντιπολιτευτικό εσμό έχουν καταρρακώσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και υπεράσπισης της μοναδικότητας πολλών αξιών του ελληνοχριστιανικού τρόπου αλλά και πολλών μοναδικών ελληνικών προϊόντων. Λέγαμε μέχρι πρότινος ότι έχουν βάλει στη διατίμηση ακόμη και τον.. αέρα μας. Οι βαστάζοι της «Σοιμπλεκρατίας», δυστυχώς, έχουν πάει και παραπέρα. Έχουν βάλει τιμή στο… βήχα και το… φτέρνισμά μας. Χωρίς αιδώ και εθνική συνείδηση απαγορεύουν στους βουλευτές να μιλούν, να υπερασπίζουν και να ψηφίζουν με βάσει το εθνικό συμφέρον και κατά συνείδηση.

Ο Νίκος Νικολόπουλος καταλήγει ως εξής : «Ευτυχώς, πάντως, για τον Γιώργο Κασαπίδη, είναι ξεχωριστή και ακριβή η τιμή που του περιποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έμαθαν γιατί τον καρατόμησε.  Επειδή υπερασπίσθηκε τους Έλληνες κτηνοτρόφους και τους φετοπαραγωγούς. Ας μην απορήσει, λοιπόν, ο Πρόεδρος της ΝΔ όταν την ώρα της κάλπης δει να γίνεται «φέτες» το όνειρο του για την Πρωθυπουργία»!