kozan.gr: Επιστημονική ημερίδα για τον παιδικό αθλητισμό διοργάνωσε σήμερα 5/3, η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Π.Ε. Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

5 Μαρτίου 2017
13:57
Κανένα σχόλιο

Επιστημονική ημερίδα για τον παιδικό αθλητισμό διοργάνωσε η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Π.Ε. Κοζάνης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου στην αίθουσα τέχνης Κοζάνης. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Π.Ε. Κοζάνης, κ. Πέτρος Νάτσης, είπε πως: «Η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, ακόμα και από την προσχολική ηλικία, αποτελεί σημαντικότατο παράγοντα για την ανάπτυξή τους σε όλους τους τομείς». Ειδικοί επιστήμονες σημείωσαν πως: «Τα παιδιά που αθλούνται είναι πιο υγιή, πιο πειθαρχημένα, λειτουργούν με μέθοδο και οργάνωση, αποκτούν κοινωνικές δεξιότητες, αναπτύσσουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και μαθαίνουν να αυτοσχεδιάζουν και να αυτενεργούν».

Θανάσης Τέγος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.