Κοζάνη: Δυναμικές κινητοποιήσεις για τα διόδια αν δεν έχουν αποτέλεσμα οι επαφές με την κυβέρνηση

6 Μαρτίου 2017
11:07

Την κάθοδο στην Αθήνα και στα αρμόδια υπουργεία με αντιπροσωπεία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη μαζί και με βουλευτές της περιφέρειας αναμένει ο δήμαρχος Βοίου Κοζάνης Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ώστε όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, να διατρανωθεί η ομόφωνη απαίτηση της κοινωνίας για την μη τοποθέτηση καταρχήν διοδίων στην θέση Αλιάκμονα του δήμου Βοίου αλλά και την απαίτηση για αποφυγή κατασκευής διοδίων γενικά στη Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Λαμπρόπουλος σημείωσε επίσης πως διακινούνται σενάρια μέσω δημοσιευμάτων για εγκατάσταση διοδίων στην περιοχή της Σιάτιστας που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται, σενάριο που επίσης θα βρει αντίθετη την δημοτική αρχή, ενώ αν επαληθευθούν οι φήμες θα πρέπει να εκπονηθούν και νέες μελέτες για τον χώρο. Ο Δήμος Βοίου πάντως τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος είναι σε ετοιμότητα να αντιδράσει δυναμικά αν δεν ευοδώσουν οι επαφές καθώς στις 23 Μαρτίου δημοπρατούνται τα διόδια για την περιοχή του Αλιάκμονα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

5 σχόλια

  • Πρόσεχε μόνο Λαμπρόπουλε μην γίνουν και στη Σιάτιστα και στον Αλιάκμωνα διόδια.Γιατί στις διαπραγματεύσεις είσαι κορυφή!!!

  • Μου αρέσει αυτή η λογική, του να μην τοποθετηθούν διόδια στη δυτ.Μακεδονία. Με λίγα λόγια μακριά από μας και δεν με νοιάζει αν θα τοποθετηθούν στην υπόλοιπη Ελλάδα, λες και δεν ταξιδεύουμε εκτός περιφέρειας.Νοοτροπία άρρωστη και εγωιστική κατά τη γνώμη μου.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ είναι όλοι τους. Μπορούσαν όλες μαζί περιφέρειες, δήμοι και λοιποί φορείς να αντιδράσουν από κοινού για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα, όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

  • ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!!!ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ…ΥΠΟΚΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.