Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4/3/2017 & Κυριακή 5/3/2017 στο ΕΛΚΕΔΙΜ ΚοζάνηςΜέλος του Ομίλου RAM COMPUTER – ΕΛΚΕΔΙΜ η 1η & 2η Δια Ζώσης Συνάντηση των εκπαιδευομένων για το σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων 160 ωρών σε αποκλειστική συνεργασία στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την δυνατότητα να καθοδηγηθούν στην αποτελεσματική σχεδίαση και υλοποίηση μικροδιδασκαλίας στο πρότυπο των εξετάσεων του ΕΟΠΠΕΠ από τον κ. Κωνσταντίνο Μπουρλετίδη, Συντονιστή Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας ΕΚΠΑ, κάτοχο Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Εκπαίδευση Ενηλίκων» & Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή  Ενηλίκων, που με τιμή φιλοξένησε το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης.

Η λήξη της διημερούς συνάντησης βρήκε τους εκπαιδευόμενους ενθουσιασμένους και ικανοποιημένους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα το οποίο τους ανοίγει το δρόμο για την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ εξέταση τους στον ΕΟΠΠΕΠ καθώς εξασφαλίζει την άμεση ένταξη τους στο Μητρώο Εκπαιδευτών ΕΚΠΑ-ΕΛΚΕ.

Το σεμινάριο είναι μια ολοκληρωμένη προετοιμασία για την αντιμετώπιση της θεωρητικής εξέτασης με ουσιαστική αξιοποίηση της τράπεζας θεμάτων που οδηγεί σε εξασφαλισμένη ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Σχεδιάζεται η υλοποίηση νέων κύκλων σεμιναρίων καθώς υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον λόγω αλλαγών του Θεσμικού Πλαισίου που θα τεθούν σε ισχύ από 1/9/2017.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ: http://elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/ekpa

Για τη άμεση συμμετοχή σας εδώ: https://goo.gl/U48sCy

ΚΔΒΜ2 ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΟΜΙΛΟΥ RAM COMPUTER – ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.

11ΗΣ Οκτωβρίου 24 & Γκέρτσου, Κοζάνη

Τ. 2461027001

www.kozani.elkedim.gr

[email protected]