Κοζάνη: Θεατρική παράσταση «Πητερ Παν και Πριγκίπισσες το μαγικό φίλτρο» το Σάββατο 11 Μαρτίου

6 Μαρτίου 2017
12:20

Κάτι παράξενο συμβαίνει στη Χώρα του Ποτέ.

Η Μάγισσα Κλο Κλο, μαζί με τον πειρατή Κάπταιν Χουκ και τον πιστό βοηθό του Μίστερ Σμι, αιχμαλωτίζει τις Πριγκίπισσες των παραμυθιών στο νησί του Δράκου.

Την ίδια στιγμή, ο Πήτερ Παν με τη βοήθεια της Τίνκερμπελ και των Νεράιδων, καταστρώνουν το σχέδιο διάσωσης και κατευθύνονται προς το πειρατικό πλοίο.

Θα καταφέρουν άραγε ο Πήτερ Παν, η Τίνκερμπελ και οι Νεράιδες να τις ελευθερώσουν;

Θα μπορέσουν η Σταχτοπούτα, η Πεντάμορφη, η Πριγκίπισσα του Χιονιού, η  Μικρή Γοργόνα, η Τάιγκερ Λίλλυ, η Γιασεμή και η Εσμεράλντα να γυρίσουν στα Παραμύθια και να ξαναφέρουν τη χαρά στα  χείλη των παιδιών;

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών συναντά τις Πριγκίπισσες των Παραμυθιών σε μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, με πολύ χορό, περιπέτεια και χιούμορ…

ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ.

Κείμενα:         Πένυ Φυλακτάκη

Σκηνοθεσία:  Βασίλης Ισσόπουλος

Σκηνογραφία: Μαγδαληνή Σίγα

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Μουσική:        Αντώνης Ανέστης

Φωτισμοί:      Ανέστης Άγκος

Παίζουν: Γιώργος Βραχνός,  Χρήστος Κατίδης, Κώστας Καφαντάρης, Μαρία Σπαθοπούλου

Παίζουν και χορεύουν: Άννα Αϊδηνίδου, Ελευθερία Κάτανα, Εύη Κουρσαράκου, Κατερίνα Μπογιατζή, Ξένια Παπαδοπούλου, Λίτσα Τζούρου, Άννα Χατζηαντωνίου

Τιμή εισιτηρίου:10€, Παιδικό, ανέργων, φοιτητικά 8€

Δείτε το trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zKYkHo3uWmg&feature=youtu.be

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την παράσταση:
https://www.facebook.com/722484967780866/photos/?tab=album&album_id=1275838502445507

Η θεατρική παράσταση «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ και ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ»  θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στη  Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης (αίθουσα Φίλιππος) το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ.

Πληροφορίες στο 6987 089 778 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.