Σύλληψη δυο ατόμων στην Πτολεμαΐδα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα (Φωτογραφία)

6 Μαρτίου 2017
14:16
Κανένα σχόλιο

Χθες (05-03-2017) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δυο (2) άτομα, έναν 23χρονο υπήκοο Αλβανίας και έναν 40χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους προαναφερόμενους, από τον οποίο προέκυψε ότι ο 40χρονος κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί σε προγενέστερο χρόνο από τον 23χρονο.

Τόσο σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους στην Πτολεμαΐδα, όσο και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • στο μεν 23χρονο, -16,69- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, –1- μεταλλικός τρίφτης, χρηματικό ποσό -25- ευρώ και –1- κινητό τηλέφωνο,

  • στο δε 40χρονο, -7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,2- συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους -100- γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το Νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και1- κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Επισυνάπτεται μία (1) φωτογραφία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.