kozan.gr: Συνάντηση, αύριο Τετάρτη, του Πρωθυπουργού με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας – Μπαίνουν οι βάσεις για το Ταμείο Ανάπτυξης Δ. Μακεδονίας

7 Μαρτίου 2017
19:43

Όπως γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook , ο Aντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας – Εμπορίου, Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος: “ΑΥΡΙΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Θ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ Π.ΠΛΑΚΕΝΤΑ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΕΜΠΟΡΙΟΥ Μ.ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ Ε.Β.Ε. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”! ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦ.ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ!”

12 σχόλια

  • Βρε μανία με το Ταμείο Ανάπτυξης του ΕΒΕ Κοζάνης. Όλοι οι παρατρεχάμενοι θέλουν να αποκτήσουν δόξα. Συγχαρητήρια στο ΕΒΕ Κοζάνης και τον Κυριακίδη και στον κύριο Καρυπίδη που κατάλαβε την αξία του.

  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ;ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ.ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ.

  • Μπράβο στον περιφερειαρχη, μπράβο στον Καλαιτζοπουλο και μπράβο στο εβε και τον Κυριακίδη. Απ ότι φαίνεται η άψογη συνεργασία περιφέρειας και εβε ενοχλεί γιατί δημιουργεί.

  • Ρε παιδιά πόσες φορές θα μπουν οι βάσεις σε αυτό το Ταμείο;;; μας πρήξατε . Τα λεφτά εμείς οι επιχειρηματίες μπορείτε να μας πείτε ποτε θα τα δούμε… γιατι για να μην ξεχνιόμαστε ο Καρύμπας και για το φθηνό ρεύμα μας κουβάλησε εδώ τον Τσίπρα αλλά ακόμα δεν είδαμε τίποτε

  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.