Πτολεμαίδα: Μια άσχημη εικόνα στο κέντρο της πόλης (Γράφει ο Στέλιος Παυλίδης)

7 Μαρτίου 2017
20:30

Στην πλατεία, στο μνημείο που καταθέτουν στεφάνια οι επίσημοι, κάποιοι έχουν λερώσει με μπογιά το μάρμαρο. Επίσης πίσω από το μνημείο ο Δήμος έχει παρατήσει οικοδομικά υλικά. Τα σακιά με τα τσιμέντα καθώς και τα πλακάκια κάπου θα χρειάζονται! Ας φροντίσουν να τα μαζέψουν και να καθαρίσουν τον χώρο. Δεν τιμάμε έτσι τους αγώνες των προγόνων μας.

10 σχόλια

  • ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…..

    • οι συλλογοι άφησαν τα σακιά με τις κόλλες και τα πλακάκια πεζοδρομίου???

      πας καλά? πολιτιστικοί σύλλογοι είναι, όχι μάντρες με οικοδομικά υλικά!

      Αντί να δεις το προφανές, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ, αρχίζεις θεωρίες περί εξωγήινων

      Ο κύριος Ζαμανίδης, δυστυχώς γι όλυος εμάς, είναι ο κύριος ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ!!!!!

  • Όλοι η πόλη ειναι μαυρα χαλια..τι θέλει ο κόσμος απο μια δημοτικη αρχή.καθαριοτητα εκδηλωσεις οργανωμένες να μην υπαρχουν αδέσποτα και οι δρόμοι αν οχι να ξανα στρωθουν,να μπαλοθουν οι λακκούβες.τοσο δυσκολο ειναι.Μια ζωη θα βγαινουν μετά…ο κυριος ζαμαν φου τον εχω και γειτονα παναθεμα με ειναι άφαντος απο παντού.Λες και λεει δεν θελω να ξανα εκλεκτω.Δεν πειράζει αφησω ονομα.ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ Η ΦΥΛΑΚΑΚΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.