Jazz live, σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο θεατράκι των “Οχληρών”, από το σύλλογο “Φίλων της τζαζ στην Κοζάνη”

8 Μαρτίου 2017
08:28
Αγαπητοί φίλοι της μουσικής!!! Tην Τετάρτη στις 8 Μαρτίου θα σας παρουσιάσουμε ένα εξαίρετο και εντελώς διαφορετικό Live με πρωταγωνιστές τους: Σωτήρη Κουτσουνάνο, Φώτη Βακουφτσή και Μανώλη Κουτσουνάνο στα τύμπανα με τρία σετ και θα τους συνοδεύσουν οι Γιώργος Τζούκας στο πιάνο, Κώστας Σαπαλίδης στην κιθάρα, Νίκος Βαλταδώρος στην τρομπέτα και Κώστας Δημητρίου στο σαξόφωνο. Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει jam session! Τετάρτη 8/3, στις 9 μμ. στο θεατράκι των “Οχληρών” (πάνω από την Αίθουσα Τέχνης). Σας περιμένουμε!

Jazz Friends Kozani _

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.