Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη απέστειλε ο Βουλευτής N.Κοζάνης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Αμανατίδης Γιώργος

24 Αυγούστου 2019
11:35

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη απέστειλε ο Βουλευτής N.Κοζάνης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Αμανατίδης Γιώργος. Στην επιστολή του ο κ. Αμανατίδης αναφέρει τα εξής:

Προς: Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη

Με αφορμή την εκλογή σας ως Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, επιθυμώ να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια. Αναλαμβάνετε σε μια κρίσιμη καμπή για το Πανεπιστήμιο με αρκετές προκλήσεις, με σημαντικότερη τη βελτίωση του περιεχομένου και του τρόπου λειτουργίας του.

Εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι στη διάθεσή σας για συνεργασία, προς όφελος της πανεπιστημιακής κοινότητας και της τοπικής ανάπτυξης.

Παρακαλώ να διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μου και στους νέους Αντιπρυτάνεις.  Καλή δουλειά σε όλους σας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

10 σχόλια

  • Κοιτα να ασχοληθείς με τα. Προβλήματα του λαου και άσε τα πανηγύρια και τα συγχαρητήρια. Γιατί θα πας και εσύ εκεί που πήγαν και οι άλλοι. Παρτο. Ειδηση. Ξυπνήστε.

  • Καλύπτεται πίσω από την ανωνυμία σου κ Τακις και γράφεις ανοησίες χωρίς κανένα σεβασμό και χωρίς καμία αφορμή φανταζομαι. Δεν ήχησα ποτε Ν Δ ούτε τον κ ΑμΝατιδη αλλά λίγο σύνεση και λίγο σεβασμός δε βλάπτει , αλλά που να τα βρεις αφού δεν περισσεύουν σήμερα … άπορων πως το Κοζαν δημοσιεύει τέτοιες. βλακείες ..!

  • Ο εκλεκτός του Πασχαλη, έπειτα του Ιορδανη, του Γιώργου και του Θοδωρή έχει επιδοθεί σε αγωνα συγχαρητηρίων επιστολών.

      • Ο συγκεκριμένος κύριος τόσα χρόνια δεν έχει προσφέρει τίποτα στο κόμμα ούτε μέλος δεν ήταν

    • Μήπως δεν ήταν εκλεκτός αλλά ικανός; Πρέπει να σταματήσουν τα μικροψυχα σχόλια. Από τους εκλεγέντες βουλευτές του Νομού ο κύριος Αμανατίδης είναι ο μόνος με μόρφωση, επαγγελματική επιτυχία και ΜΟΝΙΜΟΣ κάτοικος Κοζάνης.

  • Τι το ουσιαστικό έχει να προσφέρει η “είδηση” για μια συγχαρητήρια επιστολή; Οι βουλευτές εκλέγονται για να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να μοστράρουν τη φωτογραφία τους ή για να τρέχουν για τα προβλήματα του τόπου; Λίγος σεβασμός στους πολίτες ποτέ δεν έβλαψε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.