kozan.gr: Μεγάλη συμμετοχή στη σύσκεψη συνταξιούχων στην Κοζάνη : «Νέα άγρια φορολογία στις πλάτες μας, δηλαδή νέα μείωση των πενιχρών αποδοχών μας» (Φωτογραφίες-Βίντεο)

9 Μαρτίου 2017
12:38

Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, διοργάνωσαν σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις (ΙΚΑ Κοζάνης- ΙΚΑ Σερβίων- ΟΑΕΕ Κοζάνης- ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας), με αφορμή τις νέες μειώσεις στο αφορολόγητο, που σημαίνει όπως τόνισαν: «νέα άγρια φορολογία στις πλάτες μας, δηλαδή νέα μείωση των πενιχρών αποδοχών μας. Νέες μειώσεις στις συντάξεις μας με την αφαίρεση της «προσωπικής διαφοράς» που αυτό σημαίνει νέες μειώσεις στις συντάξεις μας έως και 30%. Την κατάργηση των Συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την απελευθέρωση των απολύσεων με δουλοκτητικά ωράρια εργασίας για τους εργαζόμενους». Δείτε στο βίντεο του Kozan.gr τι ανέφερε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης κ. Παναγιώτης Τάτσιος.

Ψήφισμα Σωματείων Συνταξιούχων(ΙΚΑ Κοζάνης- ΙΚΑ Σερβίων- ΟΑΕΕ Κοζάνης- ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ)

Τα παραπάνω Σωματεία Συνταξιούχων, με πλήρη ομοφωνία στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9/3/2017, καταδικάζουμε τις προκλητικές και εκδικητικές διώξεις που ασκούνται προς τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που είναι και μέλη του  «Συλλόγου για την καταπολέμηση της ανεργίας και για την ανάπτυξη της περιοχής Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Ν. Κοζάνης»,  από την ΔΕΗ Α.Ε. Οι εργαζόμενοι έχουν όλα τα δικιά με το μέρος τους, έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια, με μισθούς και εργασιακά δικαιώματα που να καλύπτουν τις διευρυμένες τους ανάγκες, με προστασία του περιβάλλοντος καθώς και μέτρα προστασίας των ανέργων. Τα παραπάνω σωματεία συνταξιούχων εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους εργαζόμενους και θα τους στηρίξουμε με κάθε μέσο που έχουμε στον αγώνα που διεξάγουν.

Κοζάνη 9/3/17

Θανάσης Τέγος

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.