Εθελοντική εργασία στη Λευκοπηγή για το βάψιμο των τάξεων του Δημοτικού σχολείου (Φωτογραφίες)

27 Αυγούστου 2019
13:54

 

 

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Λευκοπηγής σε συνεργασία με τον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Λευκοπηγής, καθώς και κάποιον κατοίκων του χωριού, προσέφεραν εθελοντική εργασία για το βάψιμο των τάξεων. Οι εργασίες συνεχίζονται…

 

6 σχόλια

  • Αξιέπαινη η προσπάθεια,

    Στην φωτογραφεία με την σκάλα
    Λείπει κάγκελο, χειρολισθήρας ελληνικά, οπως φαινεται στα δεξια και η αντιολισθητική ταινία. Βάλτε τα, δεν κοστίζουν και σε ώρα πανικού θα σωσουν ζωές

  • Μπράβο, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, όχι από τον καναπέ μας μόνο εκφράζοντας άποψη. Μπράβο και πάλι.

  • Όχι και μπράβο βρε παιδιά!
    Σε ένα κράτος με τόσους φόρους , με ανύπαρκτη παιδεία, με τεράστια ανεργία θα δουλεύουμε και εθελοντικά; έλεος!!! Όλοι μαζί μπορούμε μόνο να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας!!!!

  • Μπράβο στην εθελοντική προσπάθεια των γονέων και των κατοίκων του χωριού! Εκκρεμεί εδώ και χρόνια η κατασκευή ενός ξύλινου σκεπαστού που είχε γίνει δωρεά για την αυλή του σχολείου και μέχρι τώρα δεν έχει στηθεί. Ελπίζω πως με το μεράκι τους θα μπορεσουν επιτέλους να περατώσουν και αυτό το έργο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.