Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες του ΓΕΛ Σερβίων, τους επιτυχόντες του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και τους επιτυχόντες του ΕΠΑΛ Σιάτιστας

27 Αυγούστου 2019
14:15
Κανένα σχόλιο

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος καθηγητών του Γενικού Λυκείου Σερβίων  συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους στις σχολές προτίμησής τους και ιδιαίτερα για την υπομονή και επιμονή που επέδειξαν κατακτώντας μια θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Τους ευχόμαστε καλές σπουδές με γνώσεις και εμπειρίες για μια ουσιαστική ζωή.

Όσο για τους μαθητές που δεν πέτυχαν τον στόχο τους να συνεχίζουν να αγωνίζονται, αξιοποιώντας κάθε πρόκληση της ζωής.

Για το Σύλλογο καθηγητών του Γενικού Λυκείου Σερβίων

Η Διευθύντρια

Κουρελή Αθανασία

=======================================================

Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους/τις αποφοίτους που εισάγονται στις παρακάτω Πανεπιστημιακές Σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020:

Σχολή Επιτυχίας

Ίδρυμα

ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΑΠΘ

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ)

ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΑΠΘ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ)

ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΑΠΘ

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ)

ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΑΠΘ

ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔ.

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ

ΦΥΣΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΑΠΘ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)

ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (ΣΕΡΡΕΣ)

ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ)

ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ)

ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΑΠΘ

ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΑΠΘ

ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ

Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί πέρασε η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων και μάλιστα σε σχολές που οι περισσότεροι επιθυμούσαν. Τους ευχόμαστε καλές σπουδές και να αξιοποιούν πάντα τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Αυτοί οι απόφοιτοι είναι μόνο λίγοι από τους εκατοντάδες που όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και, παράλληλα με τα μαθήματα γενικής παιδείας, έμαθαν και μουσική.

Το ίδιο καλούμε να κάνουν και όσοι/ες μαθητές/τριες επιθυμούν να φοιτήσουν σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου (εκτός από την Α΄ Γυμνασίου) του σχολείου μας. Θα τους παρέχουμε κάθε σχετική πληροφορία αν επικοινωνήσουν μαζί μας (τηλέφωνο-φαξ 2465023461, email: mail@gymmoussiatist.koz.sch.gr )

===============================================

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές του ΕΠΑΛ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ που  πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα

Αγαπητά μας παιδιά. Οι επιτυχίες ήρθαν με πολύ κόπο από σας, πολλές θυσίες από την οικογένεια σας και με την βοήθεια  των καθηγητών του Σχολείου μας. Κυνηγήστε τα όνειρα σας με πείσμα και αισιοδοξία. Κανένας δεν μπορεί να σας πει ποιοι είστε, ούτε ποιοι πρέπει να γίνετε. Να ακούτε την καρδιά σας, να πιάνετε τις ευκαιρίες, να αγωνίζεστε, να εκτιμάτε τη ζωή και τότε θα κρατάτε το κλειδί της ευτυχίας.

Ο Δ/ντης του ΕΠΑΛ Σιάτιστας

Μαργαρίτης Κων/νος

ΠΕ 87.02

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.