Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Προτεραιότητα τα θέματα της υγείας – Δεκτά από τον Περιφερειάρχη τα αιτήματα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και παρεμβάσεις στους ιατρικούς χώρους

27 Αυγούστου 2019
14:43

 

Δεκτά έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης τα αιτήματα της Διοίκησης του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης που αφορούν την προμήθεια ενός αναπνευστήρα μοντέλου αερισμού ΒΙΡΑΡ, για τις ανάγκες υποστήριξης των ασθενών της Στεφανιαίας Μονάδας της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου και της χρηματοδότησης της δαπάνης ποσού 22.000€ για την εκτέλεση αναγκαίων παρεμβάσεων στον χώρο όπου πρόκειται να εγκατασταθεί ο σύγχρονος αξονικός τομογράφος 32 τομών, για την εύρυθμη η λειτουργία του και την ασφάλεια των ασθενών και του ιατρικού προσωπικού.

Τα αιτήματα παραπέμφθηκαν από τον Περιφερειάρχη για έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

4 σχόλια

    • Πόσο κοζανίτης είσαι ρε μπαγλαμά…………………………. Δηλαδή τα αιτήματα υπήρχαν εδώ και 5 χρόνια????????????????????????????? Και είναι εκλεγμένος 5 χρόνια όχι 4?????????????
      Σουρδοντάμαρο………………………….

  • Σε λίγες θα είστε μια κάκια ανάμνηση. Για να καταλάβεις τι πιστεύει ο κόσμος για εσάς αρκεί να αναλογιστείς ότι χάσατε από την πρώτη Κυριακή από τον επί 16 χρονιά βουλευτή χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα στην Κοζάνη. Τρέξτε να κρυφτείτε , χάσατε από τον ΤΙΠΟΤΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.