Υπάρχει Ελπίδα! – Ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κοινότητας Πτολεμαΐδας Ισαάκ Νικολαΐδη (Δελτίο τύπου)

27 Αυγούστου 2019
19:13

Στο πλαίσιο της καταγραφής με το φωτογραφικό του φακό των κτηριακών και λοιπών δομών της Κοινότητας Πτολεμαΐδας, πριν την ανάληψη των καθηκόντων του από 01 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στο περιμετρικό αντιπλημμυρικό κανάλι της πόλης και όλος τυχαία συνάντησε δράση εθελοντικής ομάδας που δραστηριοποιείτε στην πόλη μας να φυτεύουν δέντρα πέριξ του πεζόδρομου. Τους συνεχάρη και στη συνέχεια τους συστήθηκε, ζητώντας τους αυτή τους η προσφορά να γίνει επίσημα και να αναγνωριστεί από όλη την κοινωνία. Κάλεσε την ομάδα να συναντηθούν στο γραφείο της κοινότητας για συνεργασία. Ανέφερε επίσης πως θα εισηγηθεί στο Κοινοτικό και Δημοτικό συμβούλιο να υπάρξει το διακριτικό τιμητικό ένδυμα του εθελοντή, το οποίο να χορηγείτε μετά από σχετικά ολιγόωρα σεμινάρια στους εθελοντές μας, ώστε να αποκτούν τεχνογνωσία για τη θεματική τους δράση, σχετική βεβαίωση και αναγνώριση της προσφοράς τους από την τοπική κοινωνία.

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.