kozan.gr: Γ. Σβώλης στη συνέντευξη τύπου του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»: “Η παράταξή μας, στα Εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, πήρε άριστα. Γιώργο Δακή έκανες μια «Dream Team. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ο πολιτικός μου χώρος δεν “έβαλε” τον Γιώργο στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών” (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2019
14:01

 

Τη δική του άποψη για το έργο που παρήγαγε και την αντιπολίτευση που άσκησε, όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο συνδυασμός «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», εξέφρασε, μιλώντας, στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης τύπου, το μέλος του συνδυασμού και πρώην περιφερειακός σύμβουλος Γ. Σβώλης, λέγοντας, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά: “Η παράταξή μας, στα Εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, πήρε άριστα. Γιώργο Δακή έκανες μια «Dream Team”. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ο πολιτικός μου χώρος δεν “έβαλε” τον Γιώργο στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών”.

 

Θανάσης Τέγος

3 σχόλια

  • Σε απογοήτευσε η ΝΔ αγαπητέ??.. Ανακάλυψες το “ζεστό νερό” ???…φαντάσου εμάς τι μας έκανε όλα αυτά τα χρόνια το κόμμα αυτό και με τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί, σαν κερασάκι στην τούρτα, και πάλι εκ νέου τα ίδια!!!.. αλλά έτσι είναι η πικρή αλήθεια…η πολιτική σε χρησιμοποιεί και μετά σε πετάει σα στημένη λεμονοκουπα εάν δεν μπορείς να κάνεις χατηρια!!! Άιντε σε άλλα με υγεία.. χαχαχαχ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.