Αφιέρωμα για το διεθνές επαναστατικό τραγούδι θα περιλαμβάνει η πρώτη μέρα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, του 45o Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη, από συγκρότημα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ

28 Αυγούστου 2019
19:40

Αφιέρωμα για το διεθνές επαναστατικό τραγούδι θα περιλαμβάνει η πρώτη μέρα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, του 45o Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη, από συγκρότημα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.

Δέκα τραγούδια με δέκα ιστορίες από την ιστορία του Διεθνούς Κινήματος, σε ένα μεγάλο ταξίδι από την Κούβα και την Κουβανική Επανάσταση στην Ισπανία και τον Ισπανικό Εμφύλιο, από την Ιταλία και την Γαλλία και τα παρτιζάνικα κινήματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ρωσία και τη Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση, από τις ΗΠΑ και τους αγώνες του εργατικού και γυναικείου κινήματος σε κάθε γωνιά του πλανήτη όπου ακούστηκε το κάλεσμα στης Γης τους κολασμένους. Ένα ταξίδι με διαβατήριο τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας, και την υπόσχεση ότι «…Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα…»

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης 13 – 14 Σεπτέμβρη με σύνθημα: Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμη μας… «θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!…» τον Σοσιαλισμό!

Κάθε μέρα οι εκδηλώσεις ξεκινούν στην 20:00.

Υπενθυμίζουμε πω το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη:
– Συζήτηση για μαθητές με τίτλο “Hip Hop: Από το Μπρόνξ του ΄70 στο σήμερα – Καθρέφτης της κοινωνίας που το γέννησε”
– Αφιέρωμα στο διεθνές επαναστατικό τραγούδι
– Συναυλία με την Ρίτα Αντωνοπούλου

Σάββατο 14 Σεπτέμβρη:
– Πολιτική συγκέντρωση με ομιλία από τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ
– Συναυλία με το συγκρότημα «Υπεραστικοί»
– Συναυλία με την Μελίνα Κανά

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.