kozan.gr: Νέοι μουσικοί, έδειξαν το ταλέντο τους, σε μουσική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

28 Αυγούστου 2019
21:52

 

Νέα παιδιά που είτε αποφάσισαν ότι η μουσική θα είναι η επαγγελματική τους σταδιοδρομία (τελειόφοιτοι Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίου), είτε ως μαθητές ωδείων ακόμα, δείχνουν μία ιδιαίτερη κλήση, εμφανίστηκαν το βράδυ της  Τετάρτης 28 Αυγούστου  στην Αίθουσα του Μουσείου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Συμμετείχαν oι Γιάννης Βογιατζής, Θανάσης Γκλούμπος, Μαρία Καλύβα, Στέργιος Σακελλαρίου, Μάρκος Φασνάκης και Μαρία Τσούγκρα. Ε ερμηνεύσαν F. Chopin, A. Scriabin, F. Listz, C. Saint-Saens, A. Giampieri και J.S. Bach.

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στα παιδιά. Η επιλογή των παιδιών-μουσικών όμως πως έγινε; Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν “μόνο αυτοί” και όχι άλλα (τόσα) παιδιά, μαθητές ωδείων που ασχολούνται, και έχουν και αυτά μια “ιδιαίτερη κλήση”; Πώς έγινε ο διαχωρισμός, και ποιός-ποιοί (αντικειμενικά) έκαναν την τελική επιλογή; (προς αποφυγή παρεξηγήσεων τα παιδιά ήταν σπουδαία).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.