Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr: Σκουπίδια πεταμένα στο δρόμο Βατερού – Αργίλου λίγο πιο έξω από το Βατερό (Φωτογραφίες)

29 Αυγούστου 2019
12:02

 

Αυτά λοιπόν είναι τα αίσχη του ανθρώπου που δεν έχει μυαλό. Πήγε και πέταξε τον μεγάλο σάκο με σκουπίδια επάνω στον δρόμο Βατερού για Άργιλο, λίγο πιο έξω από το Βατερό. Πέρασα το πρωί και δεν ήταν, πέρασα πριν 10 λεπτά και ήταν ο τόπος γεμάτος σκουπίδια. Οποίος αρμόδιος το διαβάσει και βλέπει αυτά τα αίσχη, παρακαλώ ας επιληφθεί επί του θέματος.

 

5 σχόλια

  • Ντροπή και μόνο ντροπή!

    Για να μην λένε όμως οι Βατεριώτες ότι στοχοποιούνται, ας πάει κάποιος από τον Δήμο να δει κάτω από το γεφυράκι του δρόμου Βατερού – Αργίλου πριν τον Άργιλο, είναι μπαζωμένο από σκουπίδια, μέχρι ρόδες αυτοκινήτων.

  • Για όλα αυτά τα παραπάνω αίσχη δεν φταίει ούτε κανένας δήμαρχος ούτε καμία δημοτική αρχή φτάει το κεφάλι το ξερό . Αν έχει το σθένος και την μαγκιά ας πάει να τα μαζέψει και να τα πετάξει στον χώρο υγεονομικης ταφής και όχι μπροστά στα σπίτια τον κατοικούν του βατερου

  • Μία διευκρίνιση:Τα σκουπίδια στο δρόμο Βατερού-Αργίλου δεν τα ρίχνουν οι κάτοικοι του Βατερού(όχι όλα τουλάχιστον),όπως και τα “παρατημένα”αδέσποτα,δεν τα εγκαταλείπουν εκεί κάτοικοι του συγκεκριμένου χωριού.Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

    • Τελικά αυτός δεν θορυβήθηκε καθόλου να πάει να μαζέψει τα σκουπίδια του. Δεν υπάρχουν λόγια χαρακτηρισμού.Οσο για την παρατήρηση του ποιο πάνω αναγνώστη γι τα σκυλιά είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία σε λίγο τα σκυλιά θα είναι παραπάνω από εμάς στο σπιτι μου από έξω μέτρησα χθες το βράδυ 20 σκυλιά έλεος κύριες και κύριοι ευχαριστω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.