Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: “Τι γίνεται όταν κλείνουν οι δρόμοι λόγω γάμου- “νυφικό”;”

29 Αυγούστου 2019
19:51

 

Ο γάμος αποτελεί ένα χαρμόσυνο γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας ζωής για το ζευγάρι. Η προετοιμασία δημιουργεί μεγάλες δόσεις στρες και αγωνίας για να τα οργανώσεις όλα όσο τέλεια μπορείς. Η χαρά σου είναι τόσο μεγάλη που θέλεις εκτός από τη μέρα του γάμου να τη μοιραστείς με συγγενείς και φίλους οργανώνοντας ένα γλέντι στο σπίτι σου ή έξω από το σπίτι σου κάποια άλλη μέρα πριν το γάμο (συνήθως Πέμπτη). Όλα μέχρι εδώ ωραία και κατανοητά. Το πρόβλημα υπάρχει όταν εσύ δεν γνωρίζεις ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κλείνεις δρόμους και γκαράζ δημιουργώντας πρόβλημα σε όλη τη γειτονιά και στους διερχόμενους από εκεί γιατί ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ θέλεις να κάνεις τις προετοιμασίες με την ησυχία σου και να θεωρείς ότι είναι υποχρέωση μας να δείξουμε, κατανόηση. Διοργάνωσε το μετά το απόγευμα και μην κρατάς αποκλεισμένη ότι την περιοχή. ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ σεβάσου μας όμως και εσύ που δε θα σε ενοχλήσουμε να διασκεδάζεις όλο το βράδυ.

ΥΓ. Δεν είμαι εναντίον, αλλά νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο γιατί υπάρχει ανοχή.

49 σχόλια

  • Ελα ας μην ειμαστε κακομοιριδες
    για 4-5 ωριτσες δεν χαλασε ο κοσμος
    ας γλεντησει ο κοσμος και ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ

    ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    • ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ “ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ”;

      • Εάν είσαι σταλινοφασιστας η μόνοι διασκέδαση που σου επιτρέπει το κόμμα είναι οι αγώνες για να κρατήσουν τις πληρωμένες από το δημόσιο καρέκλες τα στελέχη . ΧΑΧΑΧΑ

      • ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ
        ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΕΙΜΑΙ
        ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ

  • Όποιος θέλει να κλείνει δρόμους να πάει στα βουνά. Άιντε τώρα μάθαμε, μιζέρια και μιζέρια. Κι εμείς παντρευτηκαμε, αλλά δεν ταλαιπωρήσαμε ούτε ενοχλήσαμε κανέναν. Ο κόσμος έχει και προβλήματα.

  • Να υποθέσουμε δηλαδή ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος να κάνεις την δουλειά σου ή ότι δεν μπορούσες να παρκάρεις λίγο παρακάτω και να μετακινηθεις με τα πόδια για μια ημέρα; Σοβαρά τώρα προς τι τέτοια μιζέρια; Κάνουμε υπομονή και ανεχόμαστε τέτοια γεγονότα γιατί και εμείς σε κάποια φάση της ζωής μας θα πράξουμε ή πράξαμε ανάλογα. Ακόμη όμως και να μην το κάνουμε απλώς χαιρόμαστε για τους γείτονες μας και δείχνουμε κατανόηση για τις όμορφες στιγμές τους. Μάντεψε ονομάζεται ενσυναίσθηση και είναι αυτό που μπορεί να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο (σε αντίθεση με την μιζέρια και την εγωπαθεια).

  • Αγαπητέ φίλε/φίλη…εύχομαι να έχεις παιδιά(γιατί είναι ευτυχία) όπως ευτυχία και χαρά είναι να παντρευεις παιδί…και όπως λένε και οι μάνες…”δε θα γίνεις μάνα; θα καταλάβεις”
    Σου εύχομαι λοιπόν να παντρεψεις και συ παιδί και τότε θα καταλάβεις.

    • ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Τι σχέση έχουν τα μνημόνια; Ότι να ναι. Η κυρία εν μέρει έχει δίκιο. Όλα με μέτρο. Δεν είπε να μη γίνονται. Αλλά με μέτρο.

  • Καλά κάνουν…… Μακάρι για τέτοιους λόγους να κλείνουν και ας παρκάρω και 5 τετράγωνα μακριά και ας αλλάξω το δρόμο μου για μία φορά. Σιγά και τί έγινε…. Ο ίδιος όμως σίγουρα εκλεισες δρόμο και γκαράζ γιατί βαριοσουν να πας λίγο παραπέρα. ΜΗΝ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΠΆΝΤΑ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΘΑ ΦΤΑΊΝΕ.

  • ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ ΚΙ ΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΥΠΗ ΤΟΥ.

  • Έλεος ελεος ελεος πατε καλα ρε πολυ καλα κανει ο κοσμάκης παντρεύεται και κλεινουν και τους δρομους οπου δεν εχουν χορούς να γλεντήσουν και τους κλεινουν και για τον χώρο και για την ασφάλεια όλων. Κανενας δεν επαθε τιποτα απο μετριμενα 30 δευτερόλεπτα παράκαμψης λες κ δεν υπαρχει τροπος η δρομος να εξυπηρετηθούν. Γλεντήστε κοσμε περαστε καλα κ μην ασχολείστε με ανόητα πράγματα

  • Καλα ειναι τα γλεντια απλα καλο ειναι να ενημερωνουμε κιολας την γειτονια μια δυο μερες πριν. Πιστευω πως θα υπαρχει κατανοηση απο ολους για κατι τετοιο.

  • Ένα αξιοπρεπέστατο κείμενο αντιμετωπίζεται από απολίτιστους ως “μιζέρια”, “τι είναι 4-5 ωρίτσες”. Ακριβώς το ίδιο συνέβη προ 3ετίας σ΄εμένα όταν ο γιος μου έδινε εξετάσεις και ο γείτονας που πάντρευε τον δικό του γιο το Σάββατο,την Πέμπτη το απόγευμα αφού έκλεισε με καρέκλες το δρόμο από τις 5 έως τις 2:30 τα ξημερώματα με όργανα, φωνές ηχεία δεν μας άφησε σε ησυχία. Αν αυτό είναι πολιτισμός το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών. Ας αφήσουν ορισμένοι τα εξυπνακίστικα περί μιζέριας κ.λ.π.

  • από τη μια θέλουμε χαρές όλοι μας και χαιρόμαστε με τις χαρές των άλλων
    από την άλλη το να αποκαλέσει κάποιος κομπλεξικό κάποιος που ζητάει το αυτονόητο είναι απλή ανοησία

    ΝΑ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΣ ΣΕ “ΧΑΡΕΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ “ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ” ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΣΙ;

  • Μακάρι κάθε ημέρα να είχαμε μόνο γάμο και να έκλειναν το δρόμο. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για όλους. Με ΑΓΆΠΗ και υπομονή βρίσκουμε τη λύση.

  • Πόσο μίζερος κόσμος υπάρχει ! Εντάξει δεν μπορείς να χαρείς με την χαρά του άλλου ( γιατί είσαι κομπλεξικός ) μην τον ενοχλείς και αστον να χαρεί

  • Για να είσαι γείτονας με αυτόν – αυτήν που παντρεύεται και να μην σε κάλεσε σημαίνει ότι δεν τα πάτε καλά. Ο χειρότερος λόγος της διαμάχης θα ήταν να έχετε παρεξηγηθεί γιατί θέλατε το ίδιο πρόσωπο και σου το κερδισε ο άλλος ή η άλλη. Υπομονή ίσως σου βγει και σε καλό στο μελλον… Μπορεί μετά από χρόνια να τον-την ευχαριστείς… Υπομονή μια δυερες είναι.

  • Ακομα κι εσυ ντρεπεσαι για οσα εγραψες,αφου δεν εχεις το θαρρος να πεις το ονομα σου και εστειλες ανωνυμη επιστολη στο kozan.gr

  • Απλά τραγικός! Και ακόμη πιο τραγικοί κάποιοι εδώ μέσα με τα σχόλιά σας. Μάθατε πέντε κουβέντες και τις χρησιμοποιείτε σε κάθε περίσταση. Μάθετε μωρέ να χαίρεστε με τη χαρά του διπλανού σας! Σταματήστε να είσαστε σκατόψυχοι ραγιάδες. Χαμογελάστε λίγο, ζήστε, επικοινωνήστε με τους συνανθρώπους σας, σκεφτείτε λίγο καλοπροαιρετα, αποδείξτε επιτέλους ότι είστε άνθρωποι.

  • Η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ;;

    Όλα τα άλλα είναι να’χαμε να λέγαμε.

  • Εγώ συμφωνώ με τον διαμαρτυρόμενο. Το ότι κάποιος χαίρεται δε σημαίνει ότι έλυσε τα προβλήματα των γύρω του,ούτε ότι μπορεί να τα αναστείλει γιατί έτσι αποφασίζει. Υπάρχουν όρια. Άλλο το στιγμιαίο ενός μποτιλιαρίσματος ενός γάμου κι άλλο το διαρκείας. Την ίδια στιγμή του γάμου άλλοι τρέχουν σε νοσοκομεία , άλλοι στη βάρδια τους , άλλοι σε προγραμματισμένο ταξιδι κλπ Κανείς δεν καταστρατηγεί κανενα. Σεβασμός σ όλους και σε όλα. Λυπάμαι πολύ για την αναισθησία των παραπάνω γραφόντων. Η χαρά δε δημιουργεί προβλήματα στους γυρω.

  • Ούτε μεσημέρι, ούτε βράδυ, ούτε τίποτα. Όποιος θέλει να κάνει τέτοιου είδους γλέντια εν έτει 2019, να γυρίσει στο χωριό του (και πάλι, υπό προϋποθέσεις).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.