Ο Αγροτικός Συλλόγος Βελβεντού για τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στην Αθήνα

9 Μαρτίου 2017
22:10
Κανένα σχόλιο

Ο Αγροτικός Συλλόγος Βελβεντού έδειξε για μια ακόμα φορά με την συμμετοχή του στο Αγροτικό συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στην Αθήνα, όπως όλα τα τελευταία χρόνια ότι ήταν, είναι και θα είναι παρών σε όλες τις δίκαιες διεκδικήσεις των αγροτών. Μας έδωσε αισιοδοξία  ότι κατορθώσαμε μαζί με τους συναδέλφους μας από όλη την Ελλάδα να συμπράξουμε και να συμμετέχουμε ενωμένοι σε αυτή την διαμαρτυρία.

Αλλά θέλουμε να καταγγείλουμε τους συναδέλφους μας απο την Μάνη για τις ανακρίβειες που γράφουν

Πρώτον δεν είδαμε κοριτσάκια με λουλουδια προφανώς αυτοί είχαν ψεκαστεί πρίν από εμάς και έβλεπαν ότι ήθελαν. Αντιθέτως εμάς μας περίμενε η προσωπική φρουρά του κου Υπουργού και μας μοίραζαν προσκλήσεις. Δεύτερον εμάς μας ψέκαζαν με διάφορα αιθέρια έλαια με άρωμα λεβάντας,πετροκέρασο .Δυστυχώς δεν είχαν με άρωμα ροδάκινου για να θυμηθούμε την πατρίδα. Τρίτον μας διαβεβαίωσαν ότι τα συγκεριμένα χημικά είναι τα ίδια για τον εξώασκο και πολύ μας άρεσε.

Βέβαια και εμείς περάσαμε πολύ ωραία μάλιστα συζητάμε με το ΚΕΠ (κέντρο περιβαλοντικης εκπαιδευσης) να καθιερώσουμε εκπαιδευτική εκδρομή για να απολαύσουν και άλλοι παραγωγοί την φιλοξενία του Υπουργείου μας ,του σπιτιού μας.   

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.