Π. Βρυζίδου, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, για το θέμα της ΔΕΗ: “Η περιοχή πρέπει να πάρει κάποια πράγματα, γιατί αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες τη μεταλιγνιτική περίοδο. Πρέπει να βρούμε λύσεις και διεξόδους για να ασχοληθούν οι πολίτες με κάτι άλλο” (Bίντεο)

29 Αυγούστου 2019
21:52

 

Τοποθέτηση της Παρασκευής Βρυζίδου Βουλευτή ΝΔ Ν. Κοζάνης στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, που συνεδρίασε στις 29/08/2019, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, σχετικά με την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΔΕΗ για την εξυγίανση της επιχείρησης.

11 σχόλια

  • Να πάρει πρώτα και κύρια τα οφειλόμενα έργα αποκατάστασης περιβάλλοντος.
    Τοσα χρόνια εσείς και όμοιοι σας βάζατε πλάτη στη ΔΕΗ να μη γίνουν!

  • ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΦΩΝΑΧΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΑΡ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.

  • Η βουλευτρία μας το 1992, προσλήφθηκε στην ΔΕΗ.. Άρα αργά σκέφτηκε την διάσωση της επιχείρησης που δουλεύει…

  • Καλά δεν ενδειφερθηκε κάποιος από τους τεσσερεις βουλευτές της ΝΔ να μιλήσει για τις ληστρικούς και απαράδεκτους διακανονισμούς που επιβάλει η ΔΕΗ ΜΕ 40% προκαταβολ´η και μονο 12 δόσεις;
    Ντροπή και αίσχος!!!
    Γιατί άλλου 120 δόσεις και Η ΔΕΗ 12;

  • Με απλά λόγια η κ. Βρυζίδου συμφώνησε με το σχέδιο της κυβέρνησης που κλείνει ΑΗΣ και Ορυχεία στην περιοχή μας. Προφανώς, αν και πρώην εργαζόμενη στη ΔΕΗ, δεν έχει καταλάβει ότι άλλο είναι η ΔΕΗ και άλλο τα Ορυχεία και οι ΑΗΣ. Η ΔΕΗ θα σωθεί, αλλά τα Ορυχεία και οι ΑΗΣ θα κλείσουν. Αυτή θα είναι η προσφορά της στην περιοχή που την εξέλεξε.

  • Καλησπέρα η κα Βρυζιδου πολέμησε την μικρή ΔΕΗ και την πρόταση του κυβερνώντος κόμματος Για την Μικρή ΔΕΗ (τότε)! Σήμερα έχει μια διαφορετική οπτική και πιστεύει ότι υπουργός θα τα φτιάξει όλα όμορφα ! Που οφείλεται αυτή η αλλαγή ; Είναι πολιτική πλάνη ; Έχει αλλάξει κάτι;

    • Απλά σήμερα η κ. Βρυζίδου είναι πολιτικός και θέλει να είναι αρεστή στους πολιτικούς της προϊσταμένους. Περιμένεις να δώσει μάχες για τον νομό; Μια ζωή στο απυρόβλητο… ο αγώνας τώρα δικαιώνεται…

  • Το μόνο εύκολο είναι να υπάρξει μετάβαση σε άλλο παραγωγικό μοντέλο. Χρειάζονται ενισχύσεις για επιστροφή σε αγροτική και κτηνοτροφική απασχόληση. Ούτως ή άλλως για γιδοβοσκοί ήταν προορισμένοι όσοι από ένα θαύμα της μοίρας βρέθηκαν αγκαλιά με την κότα με τα χρυσά αυγά. Τώρα είναι ευκαιρία να ασχοληθούν με την πραγματική κλίση τους…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.