Καταγγελία αναγνώστη στο Kozan.gr: Κατάσταση πεζοδρομίων Νέας Χαραυγής (Φωτογραφίες)

30 Αυγούστου 2019
14:20

Ένα από τα παρατημένα πεζοδρόμια της Νέας Χαραυγής. Πού είναι οι υπεύθυνοι;;;

13 σχόλια

  • Κάντε , κι εσείς το πεζοδρόμιο, όπως το έκαναν οι απέναντι σας!!
    Ποιους αρμόδιους ψάχνετε, να περιποιηθούνε το κατώφλι σας!!!
    Ο καθένας μας, ας κάνει την πόρτα του!!

    • Katse βρε φιλε μου,τι να κανουν,να παλεψουν με το θηριο???Δε βλεπεις δεξια-αριστερα πώς φουντωσαν οι θαμνοι (και βρωμοκαρυδιες;),που θελουν αλυσοπριονο να κοπουν ή χαντζάρια του ΄21!!! Πού θα τα βρει;Καλά λεει ο ανθρωπος με την επιστολη του.

  • Την ώρα που έκανες να βγάλεις τις φωτογραφίες και να στείλεις το email στο Κοζαν μπορούσες να βγάλεις τα χόρτα.

    Στα μικρά χωρια του δήμου δεν υπάρχουν κάν διαθέσιμες λάμπες για τον δημόσιο φωτισμό.

  • Eνταξει, συμφωνώ για το ότι πρέπει και εμείς να κάνουμε κάτι, αλλά και οι δομές του Δήμου τι κάνουν? Υπάρχει αντ/χια γι αυτό και αν πας τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά παντού το ίδιο χάλι!

  • Αυτο ειδες ας κανουμε ολοι την πορτα πρωτα,να μαθουμε στα παιδια μας και στους εαυτους μας να μην πεταμε τα σκουπια στο δρομο,ουτε τον καφε μας σχολοντας απο την ΔΕΗ στο δρομο εκει στην ακρη ρε φιλε υπαρχει ενας πρασινος κουβας αυτο μας πειραξε!!!Τουλαχιστον στην δικια σας την περιοχη εχει κοπει και κανενα δεντρο εμεις που ειμαστε Γ ζωνη στην Χαραυγη δεν κοβετε ουτε χορταρακι εγω τα εκοψα στο κοινοτικο!!!Και σε πειραξε το πεζοδρομιο!!!

  • Επειδή πρόσφατα έκανα το μισό πεζοδρόμιο στη νέα χαραυγή μήπως μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου κόστισε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.Τρελαινομαι όταν βλέπω τα δημοτικά τέλη που πληρώνω

  • Οχι δεν ενδιαφερονται. Καθε χρονο ο αντρας μου τα καθαριζε. Φετος που δεν μπορεσαι….κοντευουν να μας φανε τα φιδια.

  • Να ρωτήσω αυτούς που λένε επιδιορθωστε τα πεζοδρόμια μόνοι σας αν γνωρίζουν ότι απαγορεύεται και πληρώνεις πρόστιμο; Πριν χρόνια ο πατέρας μου επιδιορθωσε με δικό του κόστος το πεζοδρόμιο μπροστά στο κατάστημα του στην Κοζάνη γιατί η κατάσταση ήταν άθλια και όταν ήρθαν μετά από κανένα χρόνο να το φτιάξουν επέβαλαν και πρόστιμο;

  • Τα δημοτικά τέλη στα ύψη γιατί να τα πληρώνουμε; Στη Χαραυγή δεν υπάρχει ούτε επαρκής φωτισμός ούτε πεζοδρόμια ούτε τίποτα!!!

  • Δεν φτάνει που έχουμε το αισχος με τα πεζοδρόμια…δεν έχουμε και ίντερνετ για να κάτσουμε και μέσα στο σπίτι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.