H τοποθέτηση του βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το θέμα της ΔΕΗ: “Οι εργολάβοι, στην περιοχή μας, έχουν να πληρωθούν 8 μήνες. Αυτό συνιστά στάση πληρωμών – Θα υποστηρίξουμε τις αποφάσεις σας, όχι από κομματική συνέπεια, αλλά από την ανάγκη και την αγωνία μας για τη διάσωση της ΔΕΗ”(Βίντεο)

30 Αυγούστου 2019
17:07

 

H τοποθέτηση του βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

8 σχόλια

  • ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ 8 ΜΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΚΩ ΤΟΥ 2011, ΠΕΡΙΠΟΥ 680 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο Κ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ -ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΑΡ- ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ. ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΙ.

  • Κοπτεστε κ. Κωνσταντινιδη για τη διασωση της ΔΕΗ? Η αποφαση να μπουν εργολαβοι στη ΔΕΗ ηταν κοντοφθαλμη κ ολεθρια οπως αποδεικνυεται. Αντι να θωρακιστει κ να γιγαντωθει, αποδομουνταν κομματι κομματι (ή εργολαβο εργολαβο) με την ανοχη βεβαια του πολιτικου συστηματος κ win win καταστασεις για εργολαβους κ μιζοληπτες. Τωωωωρα, καλα κρασα..ας την απαξιωσει κ αλλο ο Κωστης! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!!!

  • “Το πρόβλημα της ΔΕΗ είναι διαχρονικά δομικό”

    Τι εννοεί διαχρονικά ποιοι πότε ; Η ΝΔ κυβερνούσε πριν λίγο καιρό.

    “Θα ήταν πιο εύκολο ο Υπουργός να περιμένει την αποτίμησή της κατάστασης από τον Ορκωτό λογιστή για να αποσείσει από πάνω του το πολιτικό βάρος”

    Αναστρέφω την σκέψη ο Στάθης μας λέει ότι ο Υπουργός εφόσον δεν έχει δει την έκθεση του ορκοτού συζητάει με όρους πολιτικούς ?

    “Δρομολόγηση συνεργειών με ιδιωτικά κεφάλαια “ – Δεν είναι ανάγκη να σας μεταφράσω, πρώτη φορά βουλευτής της περιοχής μιλάει τόσο ανοιχτά για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

  • Επειδη βιωνουμε ολοι την αγωνια σας, θα σας στειλουμε τον λογαριασμο με τις αυξησεις για να το βιωσετε καλυτερα…

  • Στα Σερβια Κοζάνης υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι στην κοινψφελη επιχείρηση του Δήμου επί μήνες. Έβγαλαν καταγγελίες αλλά εκεί ο κος βουλευτής σιώπησε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.