Συνεδριάζει, την Δευτέρα 13 Μαρτίου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

10 Μαρτίου 2017
10:01
Κανένα σχόλιο

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1. Περί κατάρτισης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 του ΝΠΔΔ Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοιν. Μέριμνας του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

  2. Περί έγκρισης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Ν.Π.Δ.Δ. Προσχολικής Αγωγής Παιδείας- Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Σερβίων-Βελβεντού οικον. έτους 2017.

  3. Περί έγκρισης οικονομικών καταστάσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού του έτους 2015.

  4. Περί κατάρτισης και ψήφιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

  5. Περί κατάρτισης και ψήφισης της εισηγητικής έκθεσης τεκμηρίωσης εσόδων – δαπανών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Σερβίων – Βελβεντού και ψήφιση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2017.

  6. Περί έγκρισης διενέργειας διαγωνισμού αποκομιδής απορριμμάτων.

  7. Περί ορισμού μελών Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

  8. Περί ορισμού μελών Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου – Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων-Βελβεντού»

  9. Περί ορισμού μελών Δ.Σ. στην Επιτροπή Παιδείας.

  10. Περί ορισμού μελών Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού «Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας».

  11. Περί ορισμού μελών Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.