Σέρβια: Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα διεξήχθη, το Σάββατο 31 Αυγούστου, ο 1ος Αγώνας Ανάβασης Αγίας Παρασκευής «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ», στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη από το Πλατανόρευμα (Bίντεο)

1 Σεπτεμβρίου 2019
11:31
Κανένα σχόλιο

Σε έντονο  συγκινησιακό κλίμα διεξήχθη το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 17:30μ.μ  ο 1ος Αγώνας Ανάβασης Αγίας Παρασκευής «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ»,  στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων.

   Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 55 ποδηλάτες όλων των ηλικιών από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Η διαδρομή του αγώνα ήταν η εξής : Χαλαρή πορεία των ποδηλατών από την Κεντρική Πλατεία Σερβίων μέχρι και την διασταύρωση Βελβεντού – Πλατανορεύματος. Εκκίνηση του αγώνα από το ίδιο σημείο μέχρι και την είσοδο της Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου μια διαδρομή 10Km με ιδιαίτερα μεγάλη κλίση.

   Η   Γενική κατάταξη των τριών πρώτων ποδηλατών ήταν η εξής :

   1ος     Κανελλόπουλος   Σταύρος           με χρόνο 34:50 λεπτά

   2ος     Δουβετζίδης     Δημήτριος        με χρόνο   36:00 λεπτά

   3ος     Ζέττας             Αθανάσιος           με χρόνο 36:02   λεπτά

   Ακολούθησε του αγώνα στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων η βράβευση των τριών πρώτων αθλητών αλλά και ανά επί μέρους κατηγορία η πρώτη τριάδα κάθε μιας.

   Διοργανωτές του αγώνα ήταν : Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου , ο Αιμοδοτικός σύλλογος Σερβίων , o Ποδηλατικός σύλλογος Σερβίων , ο Μορφωτικός Όμιλος Πλατανορεύματος , ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερβίων και ο Σύλλογος Γυναικών Σερβίων κ.α.

   Ευχή τόσο των διοργανωτών όσο και των αθλητών είναι η καθιέρωση του αγώνα στην μνήμη του Γιώργου Πράσσου με κεντρικό μήνυμα τον «Σεβασμό των οδηγών προς τους Ποδηλάτες».

   Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα καθώς και δηλώσεις του νικητή αλλά και των διοργανωτών με την λήξη αυτού :

ΒΙΝΤΕΟ HD ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ” ΣΤΙΣ 31-08-2019.

ΠΗΓΉ cerbiwnfrouros.blogspot.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.