kozan.gr: Ημερίδα για τον αθλητισμό και το παιδί διοργάνωσε το πρωί της  Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, στο Κοβεντάρειο, ο Α.Σ. “Φοίνικας Κοζάνης” (Φωτογραφίες & Βίντεο)

1 Σεπτεμβρίου 2019
13:11

Ημερίδα για τον αθλητισμό και το παιδί, διοργάνωσε, το πρωί της  Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι στο Κοβεντάρειο, ο Α.Σ. “Φοίνικας Κοζάνης¨”. Στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα, μίλησαν οι: Ειρήνη Ρέρα παιδοψυχολόγος-αθλητική ψυχολόγος, ο Στάθης Κουλούρης ειδικός καρδιολόγος, ο Μανώλης Πλιάκης διατροφολόγος -διαιτολόγος και ο Παναγιώτης Ασπρόυδης, προπονητής Μπάσκετ.

2 σχόλια

  • Δυστυχώς λίγος κόσμος. Ακόμα και αυτοί που δήλωσαν (στην πρόσκληση μέσω fb) ότι θα πάνε στην εκδήλωση ούτε αυτοί. Μόνο να δηλώσουμε ότι θα παρευρεθούμε για να “δείξουμε” κάτι…… Και μπορούμε να δούμε ποιοι δήλωσαν συμμετοχή…. έτσι για να ξέρουμε. Όλοι γνωριζομαστε.

  • Συμφωνω.. βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει.. μια εκδήλωση καλη δεν στηριζεται απο τις υπολοιπες ομαδες με αποτελεσμα αυτη τη φτωχη εικονα.. προφανως η “κοντρες” που εχουν μεταξυ τους οι παραγοντες και οι προπονητές ειναι ισχυροτερες απο την ουσια!! Να μαθουμε καποια πραγματα απο ειδικους.. ο καθε ενας στο χωρο του.. βεβαια απο απαιτησεις ειναι πρωτοι.. να δίνουμε το 20αρικο στην ωρα του.. να παιρνουμε ωρες περισσότερες.. να μην πληρωνουμε πουθενα.. κυριοι “παραγοντες” ειμαστε γονεις και βλέπουμε.. οποτε το τοπικο επιπεδο που βρισκονται οι ομαδες δεν μας προκαλουν πλεον εντύπωση.. καο εκει θα παραμεινουμε.. περιμενουμε μηπως και καποια ομαδα σε διπλανη πολη ανεβει κατηγορία για να δουμε τιποτα της προκοπής.. κριμα..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.