kozan.gr: Eγκρίθηκαν, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση – Ηπείρου Δ. Μακεδονίας, οι Περιβαλλοντικοί Όροι για την κατασκευή και λειτουργία της επέκτασης του δικτύου διανοµής – µεταφοράς στις Τοπικές Κοινότητες Κρόκου, ∆ρεπάνου και στον οικισµό Νέας Ποντοκώµης

2 Σεπτεμβρίου 2019
21:04

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, εγκρίθηκαν, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση – Ηπείρου Δ. Μακεδονίας, οι Περιβαλλοντικοί Όροι για την κατασκευή και λειτουργία της επέκτασης του δικτύου διανοµής – µεταφοράς στις Τοπικές Κοινότητες Κρόκου, ∆ρεπάνου και στον οικισµό Νέας Ποντοκώµης. Το έργο αφορά στην λειτουργία του δικτύου διανοµής – µεταφοράς και των εγκαταστάσεών του, της Τηλεθέρµανσης (Τ/Θ)Κοζάνης και την κατασκευή και λειτουργία της επέκτασης του δικτύου διανοµής – µεταφοράς στις Τοπικές ΚοινότητεςΚρόκου, ∆ρεπάνου και στον οικισµό Νέας Ποντοκώµης του ∆ήµου Κοζάνης.

Το έργο στο σύνολό του χωροθετείται στην ευρύτερη περιοχή του ∆ήµου Κοζάνης και υπάγεται διοικητικά στην Κοινότητα Κοζάνης, στην Κοινότητα Νέας Χαραυγής, στις Κοινότητες Κρόκου και ∆ρεπάνου και στην περιοχή ΖΕΠ του ∆ήµου Κοζάνης, Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας ∆υτικής Μακεδονίας.

Το υφιστάµενο – αδειοδοτηµένο έργο της Τηλεθέρµανση Κοζάνης αφορά την τροφοδοσία της πόλης της Κοζάνης, της Κοινότητας Νέας Χαραυγής και της περιοχής της ΖΕΠ του ∆ήµου Κοζάνης µε θερµική ενέργεια για θέρµανση χώρων και παραγωγή θερµού νερού χρήσης, από τον ΑΗΣ Αγίου ∆ηµητρίου της ∆ΕΗ.

Η περιοχή επέκτασης του έργου της τηλεθέρµανσης βρίσκεται :

α. περίπου 5 χιλιόµετρα νότια της πόλης της Κοζάνης (Κοινότητα Κρόκου),
β. σε απόσταση 7 περίπου χιλιοµέτρων Α-ΒΑ της πόλης της Κοζάνης επί της παλιάς εθνικής οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (Κοινότητα ∆ρεπάνου) και
γ. σε χορτολιβαδική και χέρσα έκταση ανάµεσα στους οικισµούς του Αργίλου και της ΖΕΠ Κοζάνης όπου θα γίνει η µετεγκατάσταση του οικισµού της Ποντοκώµης.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Καιρός ήταν να τα βλέπουν κάποιοι οι οποίοι θα μείνουν με την κακία ότι η Ποντοκωμη δν θα γίνει χωριό κ δν θα έχει τηλεθερμανση, αντε κ σιγά σιγά να χτίσουμε.

    • Εδώ η τηλεθερμανση δεν επαρκεί για το υπάρχον δίκτυο, αφού όλο χαλάει τον χειμώνα στην Κοζάνη,θέλετε και επεκταση

      • Ναι θέλουμε κ από την στιγμή που εγκρίθηκε πιο είναι το πρόβλημα σας δν ξέρω, γιατί να μην δν μας περάσουν τηλεθερμανση στην νέα Ποντοκωμη, τζάμπα δν θα μας το δώσουν κ στην τελική μέσα στην Κοζάνη θα είμαστε αντε 2 λεπτά έξω από την Κοζάνη.

  • Η τηλεθέρμανση δεν επαρκεί για νέες επεκτάσεις. Χρειάζονται καινούργιες εγκαταστάσεις και περισσότερη θερμική ενέργεια. Δυστυχώς ακόμη ένα κρούσμα ρουσφετολογίας από τους δημοτικούς άρχοντες, που αγνοούν τις προτροπές των ειδικών στο βωμό της ψηφοθηρίας. Να δούμε τι θα λένε όταν θα παγώνει η Κοζάνη…

    • Θα τα λες σωστά.
      Έργο Μαλούτα, που έκανε 5 χρόνια να το πιάσει στα χέρια του ο Λευτέρης, που το θυμήθηκε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ( τώρα παίρνει περιβαλλοντικούς όρους!!) και που γυρίζει στο Λάζο για να υλοποιηθεί από αυτούς που ξέρουν να φτιάχνουν έργα, όχι μόνο να εγκαινιάζουν.

  • λαϊκισμός στο έπακρο. Η τηλεθέρμανση δεν καλύπτει την πόλη φαντάσου τι θα γίνει με τα χωριά μέσα. μάλλον ετοιμάζουν φυσικό αέριο.

    • Γιατί να έχει μόνο η Κοζάνη τηλεθερμανση δλδ δν κατάλαβα κ όχι τα χωριά, έχετε πληρώσει πετρέλαιο να δείτε πόσο ακριβό είναι? Για το μειωμένο ρεύμα τις δεης φωνάζετε να το έχουν όλοι όχι μόνο όσοι είναι μόνιμοι στην Δεη αλλά η τηλεθερμανση μόνο δικιά σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.