Πολιτικός καιροσκοπισμός και φιλοσκοπιανοί της Δυτικής Μακεδονίας (με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ. στην Βέροια – του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

3 Σεπτεμβρίου 2019
10:17

Η Βέροια είναι μία πολύ καθαρή Μακεδονική πόλη. Οι ανιστόρητοι και οι απολίτικοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν την επισκέπτονται και μάλιστα εκτίθενται σε κομματικές φιέστες που απουσιάζει η πολιτική και η ιστορική γνώση. Ο πολιτικός καιροσκοπισμός είναι γνώρισμα των μη κομμάτων και των κομματικών στρατών που τα υπηρετούν.

Κρίμα, σε λιγότερο από δύο μήνες τα πάντα έχουν ξεχαστεί. Δηλώσεις επί δηλώσεων για την συμφωνία των Πρεσπών, συμμετοχές σε συλλαλητήρια, τηλεοπτικά παράθυρα κ.α. Το Θέατρο του Παραλόγου με κακούς πρωταγωνιστές στελέχη της Ν.Δ.. Το πολιτικό κενό είναι ορατό παντού. Η απουσία λόγου, πολιτικού λόγου επίσης.

Οι φιλοσκοπιανοί είναι εδώ, στην Κοζάνη, τα Γρεβενά, την Καστοριά και την Φλώρινα, όπως επίσης και η χωματερή της Ιστορίας και της πολιτικής…

Καληνύχτα Κοζάνη, Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία

Δρέπανο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

13 σχόλια

  • Ξέχασες να αναφέρεις τους φιλοσκοπιανους της Πτολεμαΐδας. Είμαστε εδώ, είμαστε πολλοί και σας περιμένουμε. Gore glavata Makedonci.

  • “οι φιλοσκοπιανοί είναι εδώ, στην κοζάνη, τα γρεβενά, την καστοριά και την φλώρινα, όπως επίσης και η χωματερή της ιστορίας και της πολιτικής…”

    ΣΤΗΝ χωματερή της ιστορίας και της πολιτικής είσαι ΨΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΥΣΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
    ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.
    ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΗΘΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΙΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΕΜΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ.

    • Δεν αμφισβητούμαι την ιστορία σας αλλά την κρίση σας. Οι πρόσφυγες από Πόντο και Μικρά Ασία όπου ο ελληνισμός ανθούσε τον έδιωξαν και ήρθαν στα πάτρια εδάφη. Δικαιώματα έχετε και μπορείτε να τα διεκδικήσετε χωρίς να παραβιάζετε την ηθική των Ελλήνων και την Ιστορία μας.

      • Είμαστε λοιπόν αμφίβολου ποιότητας Έλληνες;
        Υποχείρια του (ας μην το ονοματίσω )που πρέπει να σταθώ μπράτσα σας και να πάρω πιστοποιητικό Ελλινοφροσύνης;
        ΠΑΤΕΔ ΚΑΛΑ
        Είμαστε στις 3 Σεπτέμβρη του 2019 και όχι στις 28 Αυγούστου του 1949

  • Μη ξεχνάς κύριε Παπαδόπουλε τον κύριο(πρώην στρατηγό, πρώην βολευτη) “καληνύχτα Κοζάνη, καληνύχτα δυτική Μακεδονία” που εσύ ήσουν τον προωθησες, όταν τον προσκαλούσες στις εκπομπές σου…..για θυμήσου τι λέγατε μαζί τότε…. Άιντε Καληνύχτα τώρα.. ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.