Πτολεμαΐδα: Ντύνει ηρωίδες της Όπερας με ανακυκλώσιμα υλικά 

3 Σεπτεμβρίου 2019
10:24
Κανένα σχόλιο

 

Παλαιά καλσόν συγκεντρώνει η εικαστικός Γιώτα Καρβουνιάρη, προκειμένου να κατασκευάσει φόρεμα για να ντύσει την «Βασίλισσα της Νύχτας», την ηρωίδα του «Μαγικού Αυλού» του Μότσαρτ, έργο που θα παρουσιάσει στη «Γιορτή της Ανακύκλωσης» και διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Τα μαύρα καλσόν, «πλεγμένα» μεταξύ τους, με κατάλληλες τεχνικές ύφανσης, θα μετατραπούν σε πολύτιμο υλικό για την ενδυματολογική δημιουργία της, με στόχο να αναδείξει την προσωπικότητα και το στυλ της ηρωίδας αλλά και την αίσθηση που αυτή αποπνέει, ενώ, σχεδιάζει και δεύτερο φόρεμα, με μπεζ καλσόν, για να ντύσει και την κόρη της «Βασίλισσας της Νύχτας», την πριγκίπισσα Παμίνα. Η Γιώτα Καρβουνιάρη, απευθύνεται στις γυναίκες εκείνες που έχουν φθαρμένα καλσόν και σκέπτονται να απαλλαγούν από αυτά, να επικοινωνήσουν μαζί της στο Facebook, η, να προσέλθουν στο κατάστημα «Εργόχειρο», ενώ, μπορεί να τα παραλάβει η ίδια από τις κατοικίες των δωρητριών. Την ίδια στιγμή, η εικαστικός, αναβαθμίζει αισθητικά το 8ο Δ Σ Πτολεμαΐδας, με τη δημιουργία ψηφιδωτού από πλακάκια του μπάνιου, προετοιμάζοντας συγχρόνως έργα από ανακυκλώσιμα υλικά για την πόλη.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.