Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης στο συλλαλητήριο στην Δ.Ε.Θ., το Σάββατο 07/09

3 Σεπτεμβρίου 2019
11:51

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το Σάββατο 07/09/2019 στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου, στην Θεσσαλονίκη και στο συλλαλητήριο που θα ακολουθήσει.

Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, με κυρίαρχο αυτό της ανεργίας και της υποαπασχόλησης, κάνουν αναγκαία την παρουσία των Συνδικάτων και των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις στην Δ.Ε.Θ.

Η πορεία εξόδου από την κρίση και την λιτότητα να γίνει με Πολιτικές που να έχουν στο επίκεντρο τους τον εργαζόμενο άνθρωπο.

Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε

Να πάρουμε πίσω την ζωή μας και όχι απλά και μόνο την επιβίωση μας.

Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους χωρίς διακρίσεις.

ΣΣΕ με ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις

Την ενίσχυση της προστασίας των εργατικών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα, συντάξεις, παροχές

Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα εργατικά δικαιώματα και στις κατακτήσεις.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Σάββατο 07/09/2019 ώρα 18:00μμ Άγαλμα Βενιζέλου

Λεωφορείο, η ωρα αναχώρησης θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση

2 σχόλια

  • Το εργατικό Κέντρο κοζάνης την κυριακή 8 σεπτεμβρη θα βάλει λεοφωρεία για το συλλαλητήριο στην Σαλονίκη. Τα φύβγει 3 η ώρα απ το δημαρχείο

  • Γιατί ευτελιζετε έτσι τους αγώνες και διεδικήσεις κάνοντας επαναστατική γυμναστική (ή κατ άλλους ,πάμε για τσίπουρα στη Σαλλονίκη)?Ανακοίνωση copy paste των τελευταίων 30 χρόνων.Οι κινητοποιήσεις αυτές, θυμίζουν τις καταλήψεις στα Λύκεια τις μέρες κοντά στον νιάμερο.Και μετά ,λέμε τώρα,η κρίση μας έκανε σοφότερους.Αιντε αιντε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.