kozan.gr: ΠΑΜΕ Κοζάνης: Κινητοποίηση ενάντια στις αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος διοργάνωσαν, σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη, σωματεία της Κοζάνης  (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Σεπτεμβρίου 2019
11:12

 

Κινητοποίηση ενάντια στις αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος και στη διακοπή ρεύματος σε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, αυτοαπασχολούμενο, φτωχό αγρότη, διοργάνωσαν Σωματεία της Κοζάνης σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη  στα ταμεία της ΔΕΗ. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζόμενων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνηςτο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Γουνεργατών/τριων Σιάτιστας, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Ν. Κοζάνης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑΣΑΣ – ΔΕΗ).

 

 

 

4 σχόλια

  • ενα απολυτα απλο παραδειγμα φιλοι μου..σε λογαριασμο της ΔΕΗ αξιας 230€.. τα 85€ αντιστοιχουν στο ρευμα, ενω τα 55€ στη διανομη.. δηλαδη 140€!!! τα υπολοιπα 90€…αντιστοιχουν στα “κερατιατικα”..δημοτικα τελη, υπερ νησιων, και ….τετοιες!!! τα συμπερασματα δικα σας..

  • δεν πρεπει να φωναζουμε και να διαμαρτυρομαστε προς την ΔΕΗ αλλα μπροστα σε αλλους βλεπε Δημους και φορους για τσ” αλλοι…………

  • Αγαπητοί του ΠΑΜΕ δεν παίρνατε και έξω από το δημαρχείο της πόλης μας να φωνάξετε και εκεί λιγάκι για τα υπέρογκα δημοτικά τέλη???? Κάντε σωστά τη δουλειά ντε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.