Διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών στην Πτολεμαΐδα και καθαίρεση αφισών και διαφημιστικού υλικού από το Δήμο Εορδαίας (Φωτογραφίες)

4 Σεπτεμβρίου 2019
11:50

 

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, με εντατικούς ρυθμούς, τη διαγράμμιση των διαβάσεων πεζών σε διάφορα σημεία στην Πτολεμαΐδα, τα συνεργεία της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Εορδαίας.

Στόχος των εργασιών είναι η ασφαλής διέλευση των πεζών σε πολυσύχναστους δρόμους και η διευκόλυνσή τους για τις μετακινήσεις τους, με προτεραιότητα την διαγράμμιση διαβάσεων κοντά σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επίσης τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε καθαίρεση αφισών και διαφημιστικού υλικού, που είχαν τοποθετεί παρανόμως σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ένα σχόλιο

  • Ο Δήμος Κοζάνης να δουμε πότε θα μερυμνίσει για αυτό το πρόβλημα της Κοζάνης;;Ξεκινάνε κ τα σχολεία και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις Σχολικές διαβάσεις…Μπράβο στο Δήμο Εορδαίας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.