Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας: Αιτήσεις για εισαγωγή σε όλες τις τάξεις (Γυμνασίου και Λυκείου) εκτός από την Α΄ Γυμνασίου

4 Σεπτεμβρίου 2019
16:00
Κανένα σχόλιο

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» ενημερώνει τους γονείς και μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου ότι μπορούν να φοιτήσουν στο σχολείο μας, κάνοντας αίτηση για συμμετοχή σε κατατακτήριες εξετάσεις.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας προσφέρει συνδυασμό γνώσης με μαθήματα γενικής παιδείας αλλά και μουσικά μαθήματα (σε όργανο που θέλει να μάθει ο κάθε μαθητής και η κάθε μαθήτρια). Συμμετέχει σε αρκετές μουσικές εκδηλώσεις, χωρίς να υστερεί στη διδασκαλία μαθημάτων γενικής παιδείας όπως φαίνεται κάθε χρόνο από τις επιτυχίες των μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Είμαστε στη διάθεση των ενδιαφερομένων στο τηλέφωνο 2465023461 και στο email: mail@gymmoussiatist.koz.sch.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.