Εορδαία: Ούτε ηλεκτρικό, ούτε ασανσέρ στο γραφείο των Καρκινοπαθών

5 Σεπτεμβρίου 2019
10:01
Κανένα σχόλιο

Ταλαιπωρία για τους Καρκινοπαθείς της Εορδαίας οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο γραφείο του Συλλόγου, γιατί τους δύο τελευταίους μήνες στο κτήριο που στεγάζεται, διεκόπη το ηλεκτρικό ρεύμα και δεν λειτουργεί το ασανσέρ. Κι αυτό, σύμφωνα με τον ταμία του Συλλόγου Κώστα Τσιμπραηλίδη, γιατί, ο ιδιοκτήτης του κτηρίου- Αγροτικός Συνεταιρισμός Πτολεμαΐδας – έκρινε σκόπιμο να διακόψει τις παροχές λόγω κόστους, ενώ, έληξε και η σύμβαση εκμίσθωσης του κτηρίου με την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή Δ. Μακεδονίας, η οποία διέθετε δωρεάν το γραφείο στο Σύλλογο για τις ανάγκες λειτουργίας και εξυπηρέτησης των μελών του.

Εν τω μεταξύ, ο ιδιοκτήτης πρότεινε στο Σύλλογο και παραχώρησε αίθουσα στη διπλανή πτέρυγα της οικοδομής, αν και κατατέθηκε αίτημα στην απελθούσα Δημοτική Αρχή Εορδαίας, για τη στέγαση του σε άλλο χώρο, για να βρεθούν δύο αίθουσες στο Εμπορικό Πολύκεντρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις επαφές που προγραμματίζονται για τις επόμενες ημέρες τόσο με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά όσο και με τους υπευθύνους της Περιφέρειας θα ζητηθεί η παραχώρηση μικρού γραφείου στο Διοικητήριο της Π ΔΜ. Σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτολεμαΐδας Ιωάννη Ζαριφέ, υποστήριξε, ότι με τη λήξη της σύμβασης μίσθωσης του οικήματος αποφασίσθηκαν αλλαγές στο σύστημα ύδρευσης και όχι μόνο, οπότε θα έπρεπε να διακοπεί η ηλεκτροδότηση του κτηρίου, δηλώνοντας κατηγορηματικά, ότι ο Σύλλογος θα παραμείνει στο κτήριο για κοινωνικούς λόγους, ενώ, πρόκειται να συζητήσει με τη Νέα Περιφερειακή Αρχή, για την ανανέωση ,η, μη, του συμβολαίου εκμίσθωσης του οικήματος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.