kozan.gr: Έρχονται σημαντικές μειώσεις στους μισθούς των “Οκταμηνιτών” στην ΔΕΗ – Tι δηλώνει, αποκλειστικά στο kozan.gr, ο Γ. Αδαμίδης (Βίντεο)

5 Σεπτεμβρίου 2019
12:07

 

Το γιατί οι εποχικοί εργαζόμενοι (8μηνίτες) θα δουν σημαντικές μειώσεις στους μισθούς τους, εξηγεί, με σημερινή του δήλωση, αποκλειστικά, στο kozan.gr, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδης.

21 σχόλια

  • Η συλλογική σύμβαση της ΟΜΕΔ υπογράφτηκε τον Ιούλιο του 18 με αναδρομική ισχύ τον Μάρτιο του 17. Γιατί δεν ίσχυσε νωρίτερα από την στιγμή που η ΔΕΗ ΑΕ/Γενική Διεύθυνση ορυχείων είναι μέλος του συνδέσμου μεταλλευτικών επιχειρήσεων;

    Ειναι αλήθεια ότι έπρεπε να είναι καποιος μέλος ενός σωματείου το οποίο συμμετέχει στην ΟΜΕΔ; Γιατί δεν ενημερώσατε τους “συναδέλφους” σας; Μήπως δεν το γνωρίζατε; Αν δεν το γνωρίζατε τι κάνετε όλη μέρα για να προστατεύετε τα συμφέροντα τον εργαζομένων;

  • κ Αδαμίδη μην αμφιβαλεται καθόλου ο μισθος και για ΔΕ ΑΟΧ υπάλληλο στη ΔΕΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 850 θα γινει σε διάσημα πενταετίας…..και το χειροτετο δεν θα ειναι αυτο….ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ…ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ…ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.

  • Έλληνα φάε Μητσοτάκη τώρα και μήν μιλάς. Ούτε το συμφέρον σου δεν ξέρεις γι’αυτό φάε αέρα από εδώ και περα να χορτάσεις… Την άλλη φορά καρφωτο ψήφο στον Μητσοτάκη να έρθει το συσίτιο για κάποιους που την είδαν εφοπλιστές και τρεξανε να τον ψηφίσουν.

  • Μπα μπα ξερει ο αδαμιδης τη λεξη οχταμηνιτης; Ποτε ασχοληθηκαν οι συνδικαλιστες με τους οχταμηνιτες και τα δικαιωματα τους;;; Ασε μας αδαμιδη εφαγες τα χαστουκια απο παντου και τωρα ειπες να ασχοληθεις με τους οχταμηνιτες με ανακοινωσεις. ΟΙ ΟΧΤΑΜΗΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΩΣ «ΟΧΤΑΜΗΝΙΤΕΣ»(ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΔΛΔ), ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.

  • Τοσα χρονια την ξεζουμισατε τη ΔΕΗ. Τοσα χρονια παχυλοι μισθοι και υπερωριες και επιδοματα και και και και. Λογικη εξελιξη. Οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε

  • Σε λίγο που θα λιγοστέψουν οι θέσεις στα 8αμηνα και θα τρωτε τα σαμάρια σας εσείς της α ζώνης θα σας δω τη ύπνο θα κανετε

    • Ε και που θα λιγοστεψουν παλι α ζωνη θα περναει οποτε ας φατε τα σαμαρια σας εσεις της Β++ zone.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.