Συμβολική κινητοποίηση πραγματοποίησαν συμβασιούχοι στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

6 Σεπτεμβρίου 2019
22:26

Συμβολική κινητοποίηση πραγματοποίησαν συμβασιούχοι στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά καθώς τον προσεχή Φλεβάρη λήγουν οι συμβάσεις τους. Παρόμοιες κινητοποιήσεις γίνονται σήμερα σε πολλά νοσοκομεία της χώρας και κορυφώνονται αύριο με την συμμετοχή των εργαζομένων στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης λόγω της παρουσίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Οι περίπου 4.000 συμβασιούχοι στα νοσοκομεία συμβάλουν τα μέγιστα στην λειτουργία του δημοσίου συστήματος υγείας και η απομάκρυνση τους θα δημιουργήσει τεράστια κενά και ελλείψεις στην ήδη βεβαρημένη κατάσταση.

Ένα σχόλιο

  • Δυστυχως εχει επικρατησει η νοοτροπια ότι κάποιοι μπορούν να διεκδικούν μόνομες θέσεις στο Δημοσιο δια της πλαγίου μέσω διαρκών ανανεώσεων συμβάσεων.

    Δυστυχως και οι πολιτικοι νομοθετούνε διαρκώς νομοθετήματα που προιμοδοτουνε τουε συμβασιουχους με πολλαπλάσια μορια εναντι συνυποψηφίων τους με πολύ περισσότερα τυπικά προσόντα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.