Η επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού Χ.Θεοχάρη και του Υφυπουργού Μ. Κόνσολα στην Αιανή (Φωτογραφίες)

7 Σεπτεμβρίου 2019
14:13

Με χαρά υποδεχτήκαμε στις 6/9/2019 στην Αιανή, την Ιστορική έδρα του Δήμου Κοζάνης, τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό

κ. Μάνο Κόνσολα στα πλαίσια της επίσκεψης τους σε Κοζάνη και Γρεβενά. Συνοδευόμενοι από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γιώργο, Βουλευτές και Αντιπεριφερειάρχες μεταξύ των οποίων και ο Αιανιώτης

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κ. Βαβλιάρας Γιώργος, επισκέφθηκαν την Αιανή και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Η επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού στην Αιανή είναι σημαντική για την Κοινότητα της Αιανής καθώς η τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Αιανής αποτελεί έναν από τους στόχους του νεοεκλεγέντος τοπικού συμβουλίου.

4 σχόλια

    • Χρειάζονται ενέργειες για αυξηση της επισκεψιμότητας προφανώς.Αλλά αναλογικά με τον πληθυσμό της έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο νόμό.Υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα.Όλοι να συμβάλλουν.

  • Θα έπρεπε ο υπουργός τουρισμού να επισκεφθεί την Καστοριά η έστω και την Καστοριά…
    Το αρχαιολογικό μουσείο Αιανής πολύ καλό ας πάνε τον υπουργό πολιτισμού όμως οχι και τον υπουργό Τουρισμού ;;

    Στραβά ξεκινάς Γιώργο!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.