kozan.gr: Πρώτη επίσκεψη για Μιχαηλίδη & Σημανδράκο, το πρωί του Σαββάτου 7/9, στο Δημαρχείο Κοζάνης – Ολιγόλεπτη κουβέντα με το Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα, για την επικείμενη συνεργασία τους αλλά και για τις αυριανές δημαιρεσίες για εκλογή νέου προεδρείου κι ανακοίνωση Αντιδημαρχών (Φωτογραφίες)

7 Σεπτεμβρίου 2019
13:06

Πρώτη επίσκεψη για Μιχαηλίδη & Σημανδράκο, το πρωί του Σαββάτου 7/9, στο Δημαρχείο Κοζάνης. Ολιγόλεπτη κουβέντα με το Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα, για την επικείμενη συνεργασία τους αλλά και για τις αυριανές δημαιρεσίες για εκλογή νέου προεδρείου κι ανακοίνωση Αντιδημαρχών.

 

5 σχόλια

  • Το πρωτο 10ημερο του σεπτεμβρη εφυγε κι ακομα δεν γνωριζουμε ποιος και τι αρμοδιοτητες θα εχει..προβλεπεται δηλαδη μια επισοδειακη θητεια απ ολες τις αποψεις!! κριμα για εμας τους πολιτες..που δεν ψηφισαμε κανεναν απο δαυτους κι ενω θελουμε να δουμε την πολη να αλλαζει προς το καλυτερο..δυστυχως θα ειμαστε αναγκασμενοι να υποστουμε ολη αυτη την ασχημη κατασταση για μια ακομη 4ετια!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.