Συνέφαγαν και συζήτησαν, το βράδυ της Παρασκευής 6/9, μέλη και φίλοι του συνδυασμού “Μπροστά για την Εορδαία” του Γ. Καραβασίλη (Φωτογραφίες)

7 Σεπτεμβρίου 2019
23:38

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9 το βράδυ στο καφέ Σταθμός, συνάντηση του συνδυασμού μας, Μπροστά για την Εορδαία. Σε πολύ ευχάριστο κλίμα έγινε συζήτηση διάλογος, για τις νέες εξελίξεις στο Δήμο Εορδαίας. Απόφαση κοινή, να συνεργαστούμε και να συμμετέχουμε με θέσεις ευθύνης στη λειτουργία του Δήμου. Συνεργασία σε προγραμματική βάση με τους άξονες που έχουμε δημοσιοποιήσει από την πρώτη στιγμή και αφορούν.

1. Kαθημερινότητα, ποιότητα ζωής, αδέσποτα, φωτισμός, καθαριότητα. Δήμος σύγχρονος ανοιχτός στους πολίτες.

2. Τηλεθέρμανση Μονάδες ΔΕΗ.

3. ΑΕΒΑΛ Ανάπτυξη, εκτάσεις ΔΕΗ,κλπ.

4. Με έμφαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

5. Για τον πολιτισμό, την υγεία και παιδεία.

6. Με ενίσχυση όλων των κοινοτήτων και ανάπτυξη στους άξονες των πρώην Δήμων Αγ Παρασκευής, Βερμίου, Μουρικίου.

Να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή. Να χτίσουμε ένα σύγχρονο Δήμο. Στόχος μας με την ενεργή συμμετοχή μας, να φανούν άμεσα τα πρώτα δείγματα, ότι κάτι σημαντικό γίνεται από την νέα δημοτική αρχή,για τον τόπο μας!

 

Ένα σχόλιο

  • Φροντίστε να ενημερωθείτε για τα πραγματικά προβλήματα από αυτούς που γνωρίζουν καλά το θέμα και αφήστε τα τετριμμένα της καθημερινότητας και τις γενικότητες. Αυτά λύνονται απλά με την ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.