Γ. Αδαμίδης: Βίαιη η μετάβαση στη Μεταλιγνιτική περίοδο

9 Σεπτεμβρίου 2019
10:18

Βίαιη και όχι δίκαιη θα είναι η μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας στη Μεταλιγνιτική εποχή, με αφορμή τη συζήτηση για το Λιγνίτη και το κλείσιμο   Λιγνιτικών  Μονάδων, προέβλεψε χθες από την Πτολεμαΐδα, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.  Εξέφρασε την πεποίθηση,  ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση  της Ομοσπονδίας με τον Υπουργό Ενέργειας κ. Χατζηδάκη- την Πέμπτη προγραμματίστηκε το ραντεβού με τον Νέο Πρόεδρο της ΔΕΗ- προκειμένου να διαπιστωθεί τι σκέπτεται η Κυβέρνηση για τα Ενεργειακά ζητήματα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

21 σχόλια

  • ο μόνος εκπρόσωπος του Συριζα που κάνει αντιπολίτευση, βέβαια κάνει αντιπολίτευση απλά για την αντιπολίτευση χωρίς να λέει, όπως πάντα, κάτι άξιο λόγου…

  • Η βίαιη μετάβαση στην μεταλιγνιτική περίοδο η οποία ήδη έχει αρχίσει, απαιτεί μία και μοναδική λύση με ορίζοντα 20ετίας: Την δημιουργία ενός μεγάλου μητροπολιτικού δήμου Κοζάνης-Πτολεμαΐδας 150.000 κατοίκων, με την απορρόφηση όλων των διαθέσιμων κοινοτικών κονδυλίων για την αποκατάσταση περιβάλλοντος και την δημιουργία μεγάλων υποδομών (επιχειρηματικών/οικονομικών, εκπαιδευτικών, υγείας κτλ). Όλα τα υπόλοιπα εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα πολιτικάντηδων και λίγων πολιτών. Ας ξυπνήσουμε έστω και αργά.

  • Αν τόσα χρόνια φροντιζατε το σπίτι σας δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Εσείς το μόνο που κάνατε ήταν να το ρημαξετε, τώρα σας φταίνε οι άλλοι. Οι ευθύνες ανήκουν σε οσους βλέπατε την κατάσταση και σιωπουσατε,συνδικαλιστες και κυβερνώντες. Όσο αρμεγατε ήταν καλά.

  • ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ;ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΕΗ.

    • η δεη ειναι ανωνυμη εταιρια με σκοπο το κερδος απο που και ως που εισαι εσυ ο καταναλωτης ΔΕΗ δεν ειναι δικια σου ουτε του λαου αμα ειναι ετσι και οι ιδιωτικες εταιριες ρευματος ειναι του λαου και δικια σου

      • Αν είναι έτσι τότε να μην πληρώνουμε κάθε χρόνο 600εκ στη ΔΕΗ ως ελληνικό κράτος. Αν οι δεητζήδες θέλουν να συνεχίσουν να πληρώνονται από το κράτος θα δέχονται και τις αποφάσεις του ελληνικού λαού που στις εκλογές αποφάσισε η ΔΕΗ να πουληθεί και οι συριζαίοι που δουλεύουν εκεί να χάσουν τις παχυλές μισθάρες τους. Ο Κυριάκος θα σας πάει μέχρι τέρμα παρ’το απόφαση.

  • Μήπως βάλατε το χεράκι σας και εσείς οι συνδικαλιστές μσζί με την προηγούμενη κυβέρνηση με τις αυταπάτές σας ,όταν θα έπρεπε η Δεη να προετοιμαστεί για τις αλλαγές που επέρχονταν ,όπως το φώναζαν πολλοί,σε ευρωπαικό επίπεδο?

  • Ο Αδαμίδης είναι ο μόνος που έχει λυμένο το πρόβλημα του. Εσείς που τάχα μου χαίρεστε για όλα αυτά, το έχετε λύσει;

  • ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.Η ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΝΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ;;;ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΑ ΟΛΟΙ ΟΙ Ι5 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΦΑΓΑΝ ΨΩΜΙ…ΚΑΙ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ…ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ….ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1990…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΕΙΧΑ ΤΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΕΗ..ΤΖΗΔΕΣ…ΠΟΥ ΚΑΙ 700 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ400 δε κανουν.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ…ΚΑΠΟΤΕ 1982…ΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ 0.5 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ…ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΙ Η ΔΕΗ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΧ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.