Πτολεμαΐδα: Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την καθίζηση στο 9ο Δημοτικό Σχολείο

12 Σεπτεμβρίου 2019
11:06
Κανένα σχόλιο

Η καθίζηση εδάφους που έχει υποστεί  τμήμα του κτηρίου – πλάκα- στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης των άμεσα ενδιαφερόμενων, που συνήλθε την περασμένη Δευτέρα στο Δημαρχείο Εορδαίας και αποφασίστηκε η επίσπευση των διαδικασιών για τη δημοπράτηση του έργου.  Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια Μαθητών και Εκπαιδευτικών, όπως διαβεβαιώνουν οι Τεχνικές υπηρεσίες, οι οποίες προέβησαν σε τρείς  συνεχείς ελέγχους, ενώ, όπως υποστηρίζει, ενημερωμένοι για την κατάσταση αυτή είναι και οι γονείς των μαθητών. Η καθίζηση σε πλευρά του κτηρίου εντοπίστηκε πριν από δύο χρόνια και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή εκπόνησε Μελέτη εντάσσοντας το έργο στο πρόγραμμα «Φιλόδημος». Μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου, θα ακολουθήσει η ανάδειξη του εργολάβου, η υπογραφή της σύμβασης, και ο προγραμματισμός  των εργασιών

EΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.