Με όμορφα μηνύματα γέμισαν οι σκάλες του Δημοτικού σχολείου Δρεπάνου (Φωτογραφίες)

14 Σεπτεμβρίου 2019
16:24
 Ο Σύλλογος συνεχίζοντας την προσπάθεια  για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν  καλύτερο περιβάλλον, υποδέχτηκε φέτος τα παιδιά του σχολείου με μηνύματα ζωής σε ένα ανανεωμένο σχολείο. Με πρωτοβουλία και εθελοντική εργασία του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου , βάφτηκε το σχολείο εσωτερικά , με χορηγία χρωμάτων από την εταιρεία Isomat .

Ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία ISOMAT

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου  και νηπιαγωγείου Δρεπάνου Κοζάνης, ο Διευθυντής του σχολείου , ο σύλλογος Διδασκόντων  και τα παιδιά του σχολείου επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική σας χειρονομία να ενισχύσετε το έργο του συλλόγου του σχολείου μας για την υλοποίηση του βαψίματος του σχολείου  με δωρεάν χρώματα.

Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτή και τα σχολεία, τα οποία λόγω τις ελλιπούς χρηματοδότησης δεν μπορούν να εκπληρώσουν βασικές ανάγκες τους.

Η οικονομική στήριξη για την υλοποίηση του βαψίματος του σχολείου μας , δείχνοντας εμπράκτως την συμπαράστασή σας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε μια περίοδο που η κοινωνία μας ακόμα βιώνει τη δύσκολη οικονομική συγκυρία με τις πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις για όλους μας.                                                                       Ευελπιστώντας οι πράξεις αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση . Η ανταπόκρισή σας, απέδειξε την αγάπη σας για τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.

                     Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση της ιδέας μας με την ευγενική χορηγία σας και σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ. γονέων του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Δρεπάνου Κοζάνης

 

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.