Σταθερή άνοδο στη θερμοκρασία, με τις μέγιστες τιμές να αγγίζουν και τους 32 ή και 33C, σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

16 Σεπτεμβρίου 2019
11:11
Κανένα σχόλιο

Από σήμερα έως και την Τετάρτη η θερμοκρασία θα παρουσιάζει σταθερή άνοδο με τις μέγιστες τιμές να αγγίζουν και τους 32 ή και 33C σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Από την Πέμπτη όμως θα βρεθούμε υπό την επήρεια ψυχρότερων αερίων μαζών με σταδιακή σημαντική πτώση θερμοκρασίας καθώς και λίγες βροχές το απόγευμα της Πέμπτης. Η πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή θα είναι εντυπωσιακή με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν κοντά στους 20C και τις ελάχιστες (κυρίως το πρωινό του Σαββάτου) κάτω από τους 5C! Λεπτομέρειες στο σημερινό δελτίο καιρού Δυτικής Μακεδονίας στην τηλεόραση του Flash!

Γ. Βασιλειάδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.