kozan.gr: Εργασίες εξωραϊσμού κι αισθητικής αναβάθμισης στον περιβάλλοντα χώρο και στο θεατράκι του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών στην Πτολεμαΐδα (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Σεπτεμβρίου 2019
12:37

 

Εργασίες εξωραϊσμού κι αισθητικής αναβάθμισης στον περιβάλλοντα χώρο και στο θεατράκι του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών στην Πτολεμαΐδα, προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Εορδαίας  Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες & βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος, οι διαφορές, με την προτέρα κατάσταση, είναι χαρακτηριστικές:

8 σχόλια

  • Μπράβο….Επιτέλους έχουμε μια Δημοτική Αρχή που ενδιαφέρεται….συνεχίστε έτσι γιατί έχετε πολλή δουλειά να κάνετε….Καλή δύναμη….

  • Αν ηταν τοσο ευκολα γιατι κανεις πιο πριν δεν τα εκανε;Ας μην βιαζομαστε ολοι να κρινουμε….σε 15 μερες φαινεται να γινονται πραγματα που δεν εγιναν σε 5 χρονια…νομιζω οτι αν ολοι κανουμε υπομονη και βοηθησουμε σαν δημοτες ο καθενας απο την πλευρα του θα δουμε αποτελεσματα.Αλλιως ολοι μαζι θα πρεπει να αντιδρασουμε γιατι δεν παει αλλο σε αυτη την πολη….

  • ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΧΟΡΤΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ) ,ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ!

    • Μάλλον εσύ δεν πασ περα απο το κεντρο.
      Καθε μερα χειμώνα καλοκαιρι εχει κοσμο που περπατάει ή βγάζει βολτα τον σκυλο του ή το παδι του.
      Και οι προηγούμενοι δημαρχοι φρόντιζαν αλλος λίγο αλλος πολλή τον χώρο αλλα δυστυχώς οι βανδαλισμοί η αδιαφορία και η τριτοκοσμικη συμπεριφορά κάποιων δήθεν καταστρέφουν τον χώρο, και την πόλη

  • βολτα παει ο κοσμος αλλα με μαγκουρες στο χερι οταν θα γινουν αλλα τοσα και αλλα τοσα ουτε και αυτοι θα μπορουν να πανε

  • Δειτε και το θεμα των καδων ανακυκλωσης! Στην διασταυρωση φιλιππο και μεσουπολεως μπροστα απο το νηπιαγωγειο οι καδοι εναι μικροι σε σχεση με τον ογκο των ανακυκλωσιμων.Επιβαλλεται να τοποθετηθουν μεγαλυτεροι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.