Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εικαστικό εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης – Τμήμα προετοιμασίας για τη Σχολή Καλών Τεχνών

16 Σεπτεμβρίου 2019
13:58
Κανένα σχόλιο

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδος. Τα μαθήματα που πραγματοποιούνται είναι ελεύθερο σχέδιο με μολύβι, κάρβουνο και χρώμα με υλικά σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες που υπαγορεύουν οι Σχολές Καλών Τεχνών.
Ο σκοπός του τμήματος είναι ο υποψήφιος να μάθει να “βλέπει”, να παρατηρεί σωστά έτσι ώστε να μπορεί να μεταγράψει τις τρεις διαστάσεις σε δύο. Η προοπτική, η αναλογία, η φόρμα, οι αξίες και η σύνθεση είναι μερικές από τις έννοιες που διδάσκεται ο υποψήφιος με σκοπό την όσο το δυνατόν επαρκέστερη κατάρτισή του.
Ο τρόπος μελέτης που ακολουθείται ενισχύει τον προσωπικό τρόπο έκφρασης του καθενός. Ένας προσωπικός επανακαθορισμός του απεικονιζόμενου θέματος με έναν τρόπο που ανταποκρίνεται στο όραμα του καλλιτέχνη, στη δική του σύλληψη, σε αυτό που ο ίδιος, μέσω του έργου, επιδιώκει να εκφράσει.

Πληροφορίες καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, 13:00 – 21:00, Σμύρνης & Κωνσταντινουπόλεως, τηλ. 2461024467

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.