Εορδαία: Αδέσποτοι σκύλοι στην Ασβεστόπετρα σπέρνουν τον φόβο στα παιδιά

17 Σεπτεμβρίου 2019
11:24

Είκοσι  και πλέον αδέσποτοι σκύλοι, περιφέρονται  ανενόχλητοι στην κεντρική πλατεία της Ασβεστόπετρας και προκαλούν με τις επιθετικές διαθέσεις τους τον φόβο στα μικρά παιδιά, που δεν προσέρχονται εκεί για να παίξουν, ενώ, πρόβλημα υπάρχει και κατά τη διαδρομή τους από και προς το Σχολείο. Οι κάτοικοι και ιδιαίτερα οι γονείς των μαθητών, είναι ανάστατοι από την συμπεριφορά των μεγαλόσωμων και μικρών τετράποδων επιρρίπτοντας ευθύνη για την κατάσταση αυτή στη Δημοτική Αρχή Εορδαίας, γιατί, δεν προβαίνει στη περισυλλογή των ζώων, ώστε, να μπορούν να κινούνται άνετα στο κέντρο του χωριού. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Τάσος Προσκυνητόπουλος, ενημέρωσε σχετικά  τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων  του Δήμου Εορδαίας  Αναστάσιο Λόφτσαλη ο οποίος απάντησε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις. Σε επικοινωνία μας με τον κ. Λόφτσαλη, ανέφερε ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα διανείμει στους Δημότες  ενημερωτικό φυλλάδιο με τα όσα προβλέπει η Νομοθεσία για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα  ζώα, βάσει του οποίου οι ευθύνες επιμερίζονται στο  Δήμο και στους Πολίτες. Επιπλέον θα καλέσει σε Δημόσιο Διάλογο τους κατοίκους της πόλης και των Κοινοτήτων, ενώ, σύντομα θα γίνει αυτοψία στο  Δημοτικό Κυνοκομείο για να εκδοθεί άδεια Λειτουργίας , έργο που στη συνέχεια θα ενταχθεί στο πρόγραμμα « Φιλόδημος»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

8 σχόλια

  • Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, όλη την ημέρα κοσκινίζει. Ανευθυνοϋπεύθυνοι αραχτοαναρμόδιοι, την μπάλα στην εξέδρα.Μία από τα ίδια, τι είχες Παναγιώτη,ότι είχα πάντα.

  • Αδέσποτα σκυλιά έχουμε κ στην Ποντοκωμη κ κυρίως μπροστά στο δημοτικό σχολείο κ σαν να μην φτάνει αυτό μπαίνουν κ μέσα στην αυλή που είναι τα παιδιά τι θα γίνει πια με αυτήν την κατάσταση.

      • Ναι ρε φίλε εγώ θα πάω στην νέα Ποντοκωμη δν θα κλειστό στην Κοζάνη μέσα σε ένα κλουβί όπως κάνουν όλοι, κ δν με νοιάζει κανένας Καρυπιδης εμένα με ενδιαφέρει να μαζέψουν τα αδέσποτα έχουμε μικρά παιδιά είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι δν με νοιαζουν τα σκυλιά τέλος αντε πια όλοι την είδατε ξαφνικά κριτές κ φιλόζωοι.

    • Θέλετε και τα λέτε δλδ ότι δν πειράζουν για αυτό έχουμε απανωτά κρούσματα επιθέσεων από σκύλους αντε σας παρακαλώ πλέον έχει καταντήσει αηδία αυτή η δικαιολογία, δν τολμαμε να βγούμε με τα καρότσια με τα παιδάκια μας κ εσείς το χαβά σας.

  • Πολλα αδεσποτα στην Κοζανη κατι πρεπει να κανει ο Δήμαρχος καποιος πρεπει να αναλαβει καποιες ευθυνες. Πριν συμβει το κακο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.