Aπαγορεύεται να πουλάμε γυαλιά οράσεως σε πολίτες που δεν κατάγονται από το νόμο μας; (Toυ Χ. Κάτανα)

18 Σεπτεμβρίου 2019
12:28

Στον ΕΟΠΥΥ Κοζάνης αρνήθηκαν (και δεν είναι η πρώτη φορά) να δεχθούν συνταγή πελάτη, τα γνωστά 100€ όπου χορηγεί ο ασφαλιστικός φορέας ανα τετραετία για γυαλιά οράσεως, γιατί φαίνεται από τον ΑΜΚΑ του ως κάτοικος Αθηνών. Δηλαδή με τη λογική αυτή ένας άνθρωπος που παντρεύτηκε στον νόμο Κοζάνης και κατάγεται ας πούμε από την Κρήτη, θα πρέπει να πάει στην Κρήτη για να πάρει τα 100€; Δηλαδή, απαγορεύεται να πουλάμε γυαλιά οράσεως σε πολίτες που δεν κατάγονται από το νόμο μας; Είναι απαραίτητο οι ακραίες αυτές αντιλήψεις, να εκλείψουν παντελώς από τη συγκεκριμένη υπηρεσία και να εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας όπως συμβαίνει κανονικά σε όλη την επικράτεια. Σε εποχές κρίσης αλλά και αναζήτησης τρόπων ανάπτυξης σε μια περιοχή που παρακμάζει, δεν επιτρέπεται σε κανένα δημόσιο λειτουργό να εμποδίζει διαδικασίες της αγοράς που είναι απολύτως νόμιμες και απαραίτητες για τη σωστή όραση και υγεία των ματιών. Ο τόπος μας χρειάζεται κίνητρα και όχι αντιλήψεις τέτοιου είδους για να πάει ένα βήμα εμπρός. Παρακαλούνται οι αρμόδιοι να επιλύσουν άμεσα το σοβαρότατο αυτό θέμα, προς χάρη όλων των συμπολιτών μας που δικαιούνται τα 100€ για γυαλιά οράσεως, αλλά και όλων των συναδέλφων που ζούμε τις οικογένειές μας από τη δουλειά μας.

Με τιμή Κάτανας Χάρης

Οπτικός-Οπτομέτρης

12 σχόλια

  • Επιτελους να μπει μια ταξη στα ταμεια και να μπορουν να εξυπηρετηθουν ολοι.Κ. Κατανα, καλα κανατε και αναφερθηκατε στο θεμα αυτο και πιστευουμε να δουμε αποτελεσμα.

  • Κ. ΚΑΤΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.ΤΑ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.

  • Αν δεν κινητοποιηθεί κάποιος τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σ’αυτον τον τόπο.
    Κ. Κάτανα είστε πολύ σωστός και διεκδικείτε τα δικια του απλού κοσμακη

  • Μπράβο χάρη για άλλη μια φορά έχεις αποδείξει την αξία σου σαν άνθρωπος της αγοράς και σαν πολιτικός όσο για καποιους που είναι για την καρέκλα τους έχεις πιάσει Πάλι αδιάβαστους

  • Κύριε Κάτανα αποδείξατε για ακόμα μια φορά ακόμα και ως μη εκλεγμένος οτι πρώτα εκπροσωπείται τον λαό ως επαγγελματίας που δουλεύει με τον κόσμο και έπειτα ως πολιτικός που αγαπά τους πολίτες του τόπου του οτι δεν σταματάτε στιγμή να μάχεστε για να αλλάξουν τα στραβά του τόπου είτε σε συλλογικό είτε σε τοπικό επίπεδο

    Διερωτώμαι βέβαια και εύλογα τι κάνουνε οι υπόλοιποι που εκλέχθηκαν με την ψήφο του λαού ( απο οτι φαίνεται η δλεαια γίνκε βγήκαν) και δεν παίρνουνε θέση απέναντι σε πολλά επίσης καθημερινά προβλήματα ..

    Δεν ήταν τυχαίο τελικά το οτι αποκλειστήκατε χαλάτε την σούπα κύριε Κάτανα με γνώμονα το καλό του τόπου

    Σας ευχαριστούμε που ακόμα και τώρα ακούραστα στέκεστε δίπλα στην τοπική κοινωνια

    Συγχαρητήρια !

  • ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα γυαλια κοστιζουν 100ευρω;;;; Για ψαξτε το λιγακι ψυχοπονιαρηδες ελευθεροι επαγγελματιες που ξαφνικα πονατε για τον κοσμακη

  • Τελικά εσύ θα την σεβαστείς και θα την τιμήσεις την συμφωνία των πρεσπών όπως ο Κούλης η Ντόρα ο Δένδιας και ο υπουργός άμυνας;….αβαβαβαβαβα τι είπες δεν άκουσα; εκείνα τα εθνικοπατριωτικά περί προδοσίας τι έγινε ξεχάστηκαν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.