Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, την Παρασκευή 20/9, σε περιοχές του Ελλησπόντου καθώς και σε οικισμούς σε Βόιο και περιοχές κοντά στην πόλη της Κοζάνης

18 Σεπτεμβρίου 2019
15:21

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικών εργασιών Θα γίνουν οι κάτωθι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

Την Παρασκευή 20-09-2019 και από ώρα 14:30 έως 15:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Κοζάνης: Ακρινή, Άγιος Δημήτριος, Ρυάκιο, Άγιος Χαράλαμπος, Βοσκοχώρι, Τετράλοφος, Γαλάνη, Κοιλάδα, Καπνοπχώρι.Λεβέντης, 2 πρώτες Σήραγγες Εγνατίας Οδού τμήμα Πολυμύλου-Βέροιας, Ασβεστοποιία Τσαβδαρίδη, περιοχή σφαγείων Κοζάνης και ΒΙΟΠΑ,περιοχή μαρμαράδικου Τσομπασίδη, περιοχή Ιππικού Ομίλου Κοζάνης,αντλιοστάσιο ΔΕΥΑΚ αμυγδαλιάς.

Επίσης την ίδια ημέρα Παρασκευή 20-09-2019 και από ώρα 15:30 έως 16:15 Θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς των Δήμων Βοίου-Κοζάνης: Γαλατινή,Σιάτιστα,Δαφνερό,Παλαιόκαστρο,Ξηρολίμνη,Μεταμόρφωση,Αλωνάκια,Σκήτη,Ανθότο-πος,Σιδερά,Λιβερά,Κτενά,ΒιοτεχνίαΤεχνομπετόν,περιοχή Αγ.Χαράλαμπου,βιοτεχνία Κουκουτάρη ΑΛΦΑ,ΖΕΠ,τμήμα οικισμού Λευκόβρυσης, τμήμα οικισμού Κρόκου,Αερολιμένας Κοζάνης.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θa θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα. Γι’ αυτά τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να Θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ

Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Κύριοι της ΔΕΗ εγκαταστήστε σε όλες τις μεγάλες σε μήκος γραμμές ενδιαμέσους Διακόπτες έτσι ώστε να μην γίνεται διακοπή ρεύματος σε όλη την γραμμή που ξεκινά από την Κοζάνη ( Υποσταθμός Υ.Τ στην περιοχή «καλόγριες») και φθάνει στις πρώτες γαλαρίες του Πολυμυλου .Έτσι θα ταλαιπωρούνε λιγότεροι καταναλωτές .Δεν είναι σωστά σχεδιασμένο να υπάρχει γραμμή που ξεκινά π.χ από την Σιάτιστα και φθάνει μέχρι τον Πεντάλοφο χωρίς «επιλογικους διακόπτες».Εάν χτυπήσει την γραμμή ένας κεραυνός την γραμμή και τις διακλαδώσεις αυτής ,να μεταφέρεται σε όλους τους καταναλωτές αυτής .Χρειάζονται επομένως επενδύσεις στην μεταφορά και διανομή του ηλεκτρικού ρεύματος στον νομό μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.